Populære filter
292 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

By Malene Birger – tidløse mote til kvinner

Det danske luksusmerket By Malene Birger byr på smakfull og tidløs mote som kler enhver kvinne. Siden 2003 har Malene Birger designet klær av høy kvalitet med en moderne og kunstnerisk vri på klassiske linjer.

Freidige detaljer, smarte snitt og høy kvalitet står i fokus hos dette luksusmerket. Plaggene er designet for å vare, både med tanke på bruk og design. Dette er plagg som er både moderne og tidsriktige, på samme tid som de har en tidløshet over seg. Den høye kvaliteten sørger for at klærne varer i sesong etter sesong.

By Malene Birger består av mer enn bare nøkkelplagg som oppdaterer garderoben din. Hos Zalando finner du klær, tilbehør og vesker som tilfører det lille ekstra og løfter garderoben din til nye høyder

Skap en ny stil med damemote fra By Malene Birgers

Det er alltid en god følelse å investere i stilige klær som varer. Et nytt tilskudd i garderoben kan gi nytt liv til plaggene du allerede har hengende i skapet. Finn noen nye plagg som løfter både deg og din stil til nye høyder. Kolleksjonene og de tidløse plaggene fra By Malene Birger gjør nettopp dette.Skap en moderne og leken stil ved å kombinere ny mote fra det danske motehuset med gamle klassikere du har i skapet. Kombiner for eksempel den lille sorte med en trendy veske med mønster og en kåpe med frynser. Eller bruk en klassisk hvit bluse sammen med mønstrede bukser eller skjørt. Et par mørke jeans tar seg godt ut med en oversized bluse med lekne detaljer.

Det finnes mange unike og personlige måter å kombinere plaggene på. Her er det rett og slett bare å være kreativ og kjenne på hva du føler deg komfortabel i. Med klær og tilbehør fra By Malene Birger kan du utfordre deg selv på samme tid som du styrker ditt individuelle uttrykk.

Komfortabel og trendy damemote som varer sesong etter sesong

Designmerker og luksus forbindes ofte med mer formelle anledninger, men disse plaggene er skapt for å brukes i hverdagen også. Her i vårt utvalg finner du alt fra komfortable t-skjorter i bomull til stilige bukser til jobben og lekre kjoler til helgens mange festligheter.

Enten du er på jakt etter en ny kåpe, en trendy skjorte eller en romslig veske har By Malene Birger det du er på utkikk etter. Plaggene har et flott snitt og en behagelig passform, og passer til enhver kvinne – uansett om du foretrekker lekne mønstre eller klassiske snitt.

Mulighetene er mange med vårt store utvalg av komfortabel damemote. Og By Malene Birger byr på trender, personlighet og en ny stil som vil få deg til å føle deg vel.