Katalog

Populære filter
94 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Bærekraftig mote i Blanche dameklær

Kolleksjonene fra Blanche er en reise mot en bærekraftig mote, der designerne jobber for å gi moteriktige forbrukere en miljøvennlig garderobe. Her skal damer ha muligheten til å velge trendy mote og likevel kunne kle seg bærekraftig fra hode til tå.

Blanche er dansk design, der du finner trendy kolleksjoner sesong etter sesong. Merket har et feminint uttrykk, som gjør det mulig å mikse og kombinere flere forskjellige klesplagg etter hvor du skal og hvordan du føler deg. Stilsikre bukser og bluser til en dag på kontoret eller en aften på teater. Buksedress til en hyggelig kveld på byen. Med kvalitet i hver søm, etterstreber Blanche et snitt som fremhever en feminin form, samtidig som det er klassisk og elegant.

Nytt liv i hver kolleksjon

Designerne i Blanche er nøye på hvilke materialer og tekstiler de velger til sine kolleksjoner, og i prosessen har de funnet frem til tekstiler fra NewLife. Dette er premium italiensk garn som bruker PET plast. Hvilket betyr at mye av tekstilene som blir brukt i klærne er laget av resirkulerte plastflasker, noe som gjør klærne slitesterke og anvendelige, men det er ikke noe du merker i de ferdige klesplaggene.

Hvordan i all verden kan plastflasker bli til premium tekstil? Jo, de blir malt til små, små flak og smeltet sammen til fiber som deretter spinnes til garn. Dette garnet kan deretter strikkes eller veves til tekstil. Resultatet er helt fantastisk, og det er ikke mulig å kjenne at det er tekstiler av plastflasker når du har det på deg. Tekstilene er både bevegelige og myke, og svært behagelige å bruke, samtidig som de holder lenger på passformen enn flere andre tekstiler.

Trendy lek med snitt og farger

Kolleksjonene fra Blanche er så absolutt et trendy møte mellom bærekraftige tekstiler og fiffige snitt. I tillegg finner du farger som passer årets trender. Enten du velger en dip dye t-skjorte i sterke farger eller en klassisk bluse til en penere anledning.

Flere av jeans kolleksjonene fra Blanche har et snitt og en bærekraftighet som holder i lang tid, så lenge du vasker klærne etter vaskeanvisningene. De er lette å kombinere med andre klesplagg, og det behagelige snittet gjør at du mer enn gjerne bruker dem igjen og igjen. Blanche har så absolutt plassert seg helt øverst på linje med andre kjente danske merker, og nok en gang løfter dansk design Skandinavia helt til topps i designverden.