Katalog

Populære filter
127 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Miljøvennlig og behagelig undertøy fra Calida

Zalando.no er glade for å føre undertøysmerket Calida – undertøysprodusenten som fokuserte på bærekraft lenge før det var trendy.

Calida stiller visse krav til sin klesproduksjon, nemlig at det skal ikke forbrukes unødige mengder vann, og det brukes miljøvennlige materialer, slik som blant annet MicroModal® og TENCEL®. Slik sørger de for en så skånsom produksjon som mulig. Undertøyet er mykt og inneholder elastan som sørger for en behagelig stretch. Oppdag innbydende undertøy i flere fasonger og stiler, og finn din favoritt.

Ved noen anledninger, kan shapewear være nøkkelen til å få oss til å føle oss vel. Calida tilbyr også dette, i forskjellige varianter, bestående 80% av naturproduktet modal.

Undertøy som sørger for komfort hele dagen

At kroppen vår føles behagelig er et viktig element i hvordan vi føler oss på innsiden, og undertøy som strammer eller klyper kan virkelig legge en demper på dagsformen. Dette er produsentene bak Calida klare over, og leverer derfor undertøy uten de stramme sømmene.

De fleste kvinner har et forhold til BH-er – det er gjerne det første du kler av deg når du kommer inn døren hjemme. Velger du en BH fra Calida, vil du oppdage suveren støtte uten spiler eller bøyler, i de mykeste materialer, slik at du kan føle deg vel hele dagen.

Til både dame og herre

Komfort er alfa og omega for å ha et godt hverdagsliv. Og noen ganger har vi mulighet til å slange oss på sofaen i flere timer. I den anledning tar vi på oss vårt mest behagelige tøy – den slitte joggebuksen og den hullete t-skjorten, sannsynligvis.

Ingenting er så herlig som en velfortjent fridag, og nå kan du fornye kosegarderoben din. Calida har en mengde pysjamasbukser og deilige t-skjorter og overdeler, til både dame og herre, som gjør seg perfekte til en regnfull innedag.

I en pysjbukse av jersey i bomull vil kroppen kjennes god og avslappet, akkurat sånn som du fortjener. Om du er på utkikk etter nytt ullundertøy, kan du finne både underdeler og overdeler i mulesingfri ull.

Calida er lidenskapelig opptatt av å bruke naturlige materialer i plaggene sine. Noen av disse materialene må behandles skånsomt når det gjelder vasking og tørking, og derfor kan det være lurt å lese vaskeinstruksjonene nøye før du hiver på en maskin. I tillegg til bruk av mest mulig naturlige materialer, er flere av produktene merket med bærekraftighetsmerket. Ved å velge slike produkter, gir du et vesentlig bidrag til å støtte miljøet og å ta vare på jordkloden.