Katalog

Populære filter
54 produkter

Callaway – stil, mote og funksjon for golf og mer

Vær tro mot spillet ditt og gå inn på banen med tillit til Callaway-klær. Med plagg designet spesielt for å passe golfspillet, kan du føle deg sikker på at disse elementene vil støtte deg mens du spiller. Fra basislag for å holde deg varm på kalde dager til kortermede skjorter, shorts og kjoler for sommerdager, har dette utvalget av golfklær deg dekket, og det med stil.

Men, du kan også nyte av utvalget av herlig mote fra Callaway hos Zalando om du ikke spiller golf. Med et eget design som er elegant og funksjonelt, passer de også inn uansett vær. For sommeren kan du gå for praktiske løsninger og luftige antrekk, mens for kvelder og kjøligere dager finner du også ytterlag som er like elegante som de er beskyttende.

De ulike artiklene er rett og slett like praktiske som de er stilige. Her med hurtigtørkende materialer, som også får fuktighet vekk fra kroppen kjapt, samt også egne løsninger for å holde deg beskyttet mot solen. Du finner også fleece og vannavstøtende jakker med mer når solen har gått bort.

Callaway-klær er designet for alle nivå av golf

For deg som er ny, som er veteran, eller bare som liker den mer elegante golf-stilen. Antrekket er viktig for komfort, selvfølelse og også spillet om du golfer. Med elegante klesplagg får du fra Callaway et profesjonelt utseende. Og, skulle du stå på golfbanen utover dagen er den vanntette løsningen i flere av ytterlagene perfekt for en plutselig skur.

Bygg opp din sporty og elegante garderobe. For eksempel kan du gå for en diskret ensfarget hvit eller mørk golfskjorte, eller løsne litt opp i det hele med et lysere og mønstret utseende. For shorts, skorts og skjørt gjelder alt det samme i valget av Callaway-klær

Utfordre med en lys farge eller et mønster, eller hold den klassiske nedtonete stilen med subtile og nøytrale farger. Det er kun avhengig av stilen din.

Golfklær og tilbehør som vil vare, også utenfor spillet

Den varige stilen til denne serien av Callaway-klær sikrer at du vil kunne legge til elementer i garderoben din og holde deg på trenden. Fra underlaget ditt helt opp til en lett polstret jakke for å holde kulden ute, vil de klassiske linjene til disse plaggene tåle tidens tann.

Like godt til golf, som til en mer raffinert og sporty hverdag. Callaway har holdt seg tro mot det tradisjonelle i golfspillet og videre tredd inn i nåtiden.

Du kan lett utvide din garderobe her. Med et trendy design som støttes av den tekniske kvaliteten til utstyret.