Katalog

2 641 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Modige, lidenskapelige og selvsikre - PUMA er et verdensledende, legendarisk sportsmerke som knapt nok trenger noen presentasjon. Funksjonelt treningstøy, ikoniske sneakers og hotte hoodies som er perfekt når du vil rocke gatemoten, dette autentiske sportsmerket har sneket seg inn i hjertet og garderoben til moteløver, treningsentusiaster og profesjonelle utøvere.

Puma gir deg innovative løsninger og hett design

Er det noe dette sportsmerket er fullt ut klar over, er at ingenting bør få komme mellom deg og drømmene dine. Enten du elsker å konkurrere mot andre, eller du forsøker å overgå dine egne mål, trenger du treningstøy som lar deg yte best mulig. Dette er sportsklærne for deg som elsker å være i aktivitet og stiller høye krav til plaggene dine. Sportslegenden benytter innovative løsninger og avansert teknologi for å produsere varene sine, kombinert med et særegent, ikonisk design som stiller produktene i særklasse. Det er kanskje ikke så rart at noen av de beste utøverne i verden foretrekker Puma?

Streetstyle som garantert vekker oppmerksomhet

Det ikoniske merket er ikke bare favoritten til idrettsfolk, de har også knekt koden med å skape tøffe, individualistiske plagg som garantert gir deg oppmerksomhet på gaten. Treningsbukser med sleng, sommerkjoler som ser ut som hoodies og fargesterke joggesko er bare noen av godbitene til alle som elsker streetstyle. Det er bare å la kreativiteten og personligheten din slippe fri med denne sporty, vågale trenden. En cropped cardigan for eksempel, kan kombineres med jeans og sneakers på beina, og en skinnjakke over skuldrene. Fullfør gjerne looken med knallrød leppestift og store øreringer for litt sporty glamour.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Nike Air Max 90

adidas Stan Smith

Aktivitetsarmbånd

Vans Old Skool