Katalog

Populære filter
3 544 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Fra hverdag til fest med Puma

Her hos Zalando finner du et stort utvalg fra Puma, og du finner både klær og sko som kan ta deg gjennom en rekke ulike anledninger, fra hverdag til fest. Du kommer ikke unna et par klassiske Puma-sneakers.

Disse klassikerne kommer i en rekke ulike varianter, så du kan velge det paret som passer best til akkurat din personlige stil. Du kan blant annet velge et par klassiske hvite sneakers, kanskje med noen subtile fargedetaljer, som er perfekt sammen med både jeans, skjørt og kjoler, og som enkelt kan ta deg gjennom både jobbhverdagen og en kveld ute med venner.

For å sette prikken over i-en på street style-antrekket ditt, kan du gå for et par unisex sneakers med høy ankel og stilige cut out-detaljer. Disse finner du i en rekke ulike farger, så du kan velge det paret som passer best med resten av garderoben din.

Tren i stil med klær fra Puma

Enten du elsker å tilbringe timevis på treningsstudioet, eller om du foretrekker lange økter for å forbedre løpingen utendørs, kan du finne klær fra Puma som vil gjøre treningsøkten din bedre. Her hos Zalando finner du treningsklær til både han og henne, og til de fleste sportsaktiviteter. En tights i jerseystoff i en herlig blanding av bomull og elastan gir deg komfort, støtte og bevegelsesfrihet mens du utvider grensene dine, og en høy linning gir deg ekstra sikkerhet og behagelighet.

Du finner også klær til andre aktiviteter, som for eksempel svømming. Her hos Zalando finner du et utvalg av badeshorts til herre, som du kan bruke både i det lokale bassenget, i strandkanten en herlig sommerdag, eller ikke minst hive i kofferten når du skal på en deilig ferie til varmere strøk. Du finner dem i en rekke ulike farger, så du kan velge det paret som passer deg og din personlighet best.

Puma går for bærekraft

Puma har tatt bestemte grep for å være med på å redusere utslipp, og skape bedre produksjonsprosesser for en rekke av sine produkter. Du finner for eksempel treningstrøyer laget med resirkulert polyester, noe som bidrar til mindre klimautslipp og sparing av ressurser.

Du finner også klær og sko i Puma sine kolleksjoner produsert med økologiske materialer. Dette betyr at det ikke brukes skadelige kjemikalier, genmodifiserte frø eller syntetisk gjødsel i produksjonen av råmaterialene. Puma er medlem av Better Cotton Initiative, som bidrar til å redusere bruken av skadelige kjemikalier i bomullsproduksjonen, sikrer bedre arbeidsforhold, og reduserer vannforbruk under produksjonen av bomull.

Puma bruker også lær sertifisert av Leather Working Group, noe som bidrar til å sikre en mer bærekraftig produksjon av skinn og lær. Her hos Zalando skal det være enkelt å velge bærekraft, og å slå et slag for miljøet. Se etter den grønne bærekraftsmerkingen på produktsidene våre, klikk deg inn på hvert plagg for å se hva bærekraft innebærer for hvert enkelt produkt, og velg plagg og sko som får deg til å føle deg bra – både for komfort, stil og samvittighet.