Katalog

Populære filter
398 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Furla byr på Italiensk luksus og kvalitet

Furla har siden 1927 utviklet seg til å bli et luksusmerke, produsert og designet i Italia. Merket byr på tradisjon og erfaring, med deres flotte kolleksjoner av vesker, sko og accessories.

Designet til Furla er både for de motebevisste, og for deg som ønsker det nye tilskuddet til garderoben. Her finner du klassisk eleganse og glamour i stilen. Du kan forvente deg en naturlig eleganse, innovasjon og kreativitet.

Selskapet har et bredt og spennende utvalg. Du finner fort noe som kan mikses med andre ting du har i garderoben din.

Nyere tider med Furla clothing

Furla clothing har sin egen avdeling for bærekraft og samfunnsansvar. Dette har ført til strengere etiske retningslinjer til leverandørene, og fastsetter selskapets egne verdier i arbeidet mot en bærekraftig produksjon. Furla har også sørget for å sikre arbeidernes arbeidsplasser, samt bedre arbeidsforhold, via det sertifiserte styringssystemet for helse og sikkerhet på alle sine anlegg i Italia.

Alle innkjøp gjøres via sertifiserte kanaler, hvorav læret er sertifisert av Leather Working Group. Lær er blant høykvalitetsmaterialene selskapet benytter, så det skulle bare mangle å kunne tilby mer bærekraftige alternativer for deg.

Det brukes også naturlige fibre, som for eksempel ull, og du finner også naturlige fibre av vegetabilsk opprinnelse, samt kunstige fibre av syntetisk opprinnelse. Her har du dermed mye å velge mellom av materialer. Merket driver dessuten aktivt med forskning og satsinger innenfor ulike materialer.

Kombinasjoner du kommer langt med

Det fine med Furla, er at det bys på en enkel eleganse som lett kan piffe opp hele antrekket ditt. Et par loafer slippers kan for eksempel brukes med en hvit kåpe, strikkegenser og jeans. Legg til det lille ekstra med en håndveske.

En lys skulderveske kan passe fint til antrekket du har forberedt til en liten bytur. Den kan kombineres med en bluse, finbukse og høye hæler. Et alternativ om sommeren er å kombinere skuldervesken med en fin sommerkjole, sammen med sandaler og store solbriller. Det er alltid et lekkert syn.

For en mer urban stil, kan du gå for en par hvite joggesko til den sorte kåpen, chinosen og en stor håndveske. Joggeskoene passer dessuten fint til en hettegenser og lyse jeans. Her er det bare å bruke kreativiteten sin til å finne frem til hva som passer deg best. Uansett hva du velger fra kolleksjonen, har du muligheten til å kombinere valget ditt med noe annet som du har fra før av.