Katalog

Populære filter
61 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Fransa for velkledde, feminine kvinner med sans for kvalitet

Med lang erfaring med å skape det siste innen trend og mote, er Fransa et merke som har ekspandert og blitt superpopulært i hele Norge. Fra starten i Danmark tilbake på slutten av 1960-tallet, helt til i dag, og videre inn i fremtiden vil Fransa holde seg til kjerneverdien om å levere kvalitet, og å designe for trendy og feminine kvinner.

Det skal være noe for enhver anledning, enten det er spesielle anledninger eller kontorhverdagen, eller bare en velkledd hverdag. Hos Fransa, med deres miks og match-kolleksjoner, finner kvinner verden over sin personlige stil, og du kan også med letthet utfordre eller forsterke ditt personlige uttrykk med klær fra dette kvalitetsmerket.

Enten du ser etter festantrekket, basisplagg til jobbhverdagen, eller et mer tilbakelent. men moteriktig plagg, så finner du det her hos Zalando i vårt utvalg av Fransa-kolleksjoner.

Ta initiativet og delta i trendene

Fransa er mer enn bare topp av dansk mote for den moderne kvinnen. Her skal du få ta initiativet selv, og skape din unike stil og ditt eget uttrykk. Dette er et herlig merke der du får dekt ditt motebehov for enhver anledning. Her kan du boltre deg i et rent herlig utvalg.

Tenk og på tilbehør, der støvletter, sko, og annet pynter opp om uttrykket ditt. Slik kan du være perfekt til kinodate, og også kafeen før eller etter. La deg inspirere her hos Zalando, og sjekk gjerne ut våre motetips. Vi liker å hjelpe våre kunder forme sitt personlige uttrykk.

Med Fransa får du mer enn mote – du får kontrollen og initiativet for å utvikle og vise frem deg selv i enhver anledning.

Den komplette kolleksjonen av miks og match for alle årstider

Enkelt og greit, med Fransa vil du ta deg ut året rundt. De sørger for å jevnlig levere og å oppdatere garderoben i takt med årstidene. Her hos Zalando finner du stadig nyheter fra dette herlige merket. Vi vet at den moderne kvinnen krever sitt av favorittmerket, og at det skal dekke flere behov.

Uroe deg ikke for vinteren, eller sommeren – her med Fransa får du den samme herlige og feminine stilen året rundt, med sin fabelaktige kvalitet, passform og behagelige materialer.

Du går selvsikkert inn i fremtiden, og i møte med moten, når du velger å shoppe fra Fransa sitt utvalg. Det er rett og slett solid og vellykket mote for alle kvinner.