Katalog

Populære filter
59 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Den tyske skihopperen, Willy Bogner, byr på eksklusivt sportstøy i luksusklassen. Med et fortreffelig design og gode tekniske egenskaper, er dette vintermote som kan gi deg et løft både i skibakken og til hverdags. Merket er kjent for sine klassiske, men kreative løsninger, for en eksklusiv og varm følelse.

Bogner - Sofistikert vintermote til kvinner og menn

Selv om det er minusgrader ute betyr det ikke at man trenger å bytte ut god stil med varme klær. Man kan nemlig få begge deler, og det er nettopp dette som er selve auraen til Bogner. De gir de klassiske vinterplaggene nytt liv ved hjelp av unike detaljer og et spektakulært design. I tillegg til at de slipper kreativiteten løs med knasje farger, og noe så unikt som et bobleskjørt. Gutta kan for eksempel komme til bakken iført en rød vinterbukse, og en nøytral sort/hvit jakke med røde detaljer for et fullkommet uttrykk. For jentene kan det jo ikke være noe kulere enn å komme til snowboardbakken iført boblejakke og et unikt bobleskjørt, naturligvis med noe litt mer varmende under!

80 år med Bogner mote

Den tyske skihopperen og langrennsløperen, Willy Bogner, kunne mer enn å bare stå på ski. Han hadde også smaken for god design. Fra sin enkle start i München på 1930-tallet, har sønnen med samme navn tatt dette familieselskapet til å bli et verdenskjent symbol på sofistikert sportstøy. Sammen med sin kone Sônia har han løftet merket, og har blant annet blitt det offisielle merket som varmer de tyske olympiske deltakerne. En bragd som krever mer enn bare lang tradisjon og et fortreffelig design, men også gode tekniske egenskaper og plagg med høy kvalitet.