Katalog

Populære filter
383 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Den store suksessen bak barneskoene til Bisgaard er egentlig ganske enkel: Materialer av høy kvalitet, behagelig passform og et stilfullt design. Du kan føle deg trygg på at barna kan leke ute i all slags vær, uten å bli våt, kald eller ubekvem. Den rålekre, iøynefallende stilen er dessuten et stort pluss, og gjør at mange av de praktiske skoene også er egnet til finere bruk.

Bisgaard lages med fokus på kvalitet

Ekte skinn som er EU-godkjent, deilig lammeull og vanntett membran beskytter de små føttene, og lar samtidig miniutforskerne få utfolde seg fullt ut. Enten dere skal på lekeplassen, spasere gjennom byen eller boltre dere i skog og mark, er barneskoene fra det danske merket en sikker favoritt blant foreldre og barn. Gummistøvler med ullfôr for eksempel, tilgjengelig i en rekke forskjellige farger, er et utmerket valg for kaldere årstider. Det er også de klassiske vinterskoene i skinn, med ullfôr og vanntett membran, fullført med et elegant design. Når det går mot vår og sommer, finner du også lekre sandaler med myk såle og vakker dekor, praktiske sneakers med borrelås og fleksibel såle samt klassiske skoletter til både hverdags og fest.

Med omtanke for barna

Uansett værforhold og årstid, finner du sko som er godt egnet for poden. Det ligger mye omtanke og avansert teknologi bak produksjonen. For eksempel, flere av gummistøvlene kommer med knyting øverst for å gjøre dem mest mulig vanntett. Noen av joggeskoene har dessuten borrelås, og det gjør det enklere for selvstendige småbarn som vil klare selv. Et lite tips fra oss: Det sies at barneføtter vokser ca. 1 mm. per måned. Selv om dette så klart varierer, er det en fin pekepinn å gå etter. Det anbefales derfor å ta mål av barnets fot, og velge sko som er 8-15 mm. større. Da vokser de ikke ut av dem for raskt, samtidig som skoene ikke blir for store.