Katalog

Populære filter
244 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Bisgaard: en moderne skattekiste av sko

Har du hørt om Bisgaard? Det er det danske skomerket som har tatt moteverdenen med storm. Bisgaard ble grunnlagt i 2005, av Marianne Bisgaard og hennes mann Henrik Thomsen, og kombinerer skandinavisk enkelhet med utsøkte materialer, for å skape stilige og komfortable sko.

En av de unike følelsene du får fra dette merket, er at de klarer å fange essensen av tidløs design. De er kjent for å være innovative, uten å ofre komforten som skandinavisk design er kjent for. Med Bisgaard på føttene, handler det ikke bare om utseende – det handler om å føle seg bra i det du har på deg, uansett hvor gammel du er.

Bisgaard har nemlig sko og fottøy for alle aldersgrupper – fra barn til voksne. Fra gummistøvler og vintersko, for de lange dagene med lek i barnehagen for de minste, til smakfulle støvletter, sandaler og sneakers til de voksne. Uansett alder, finner du kvalitet og stil i mengder her i disse kolleksjonene. Merket er også kjent for å være bærekraftig, og de bruker kun de beste materialene i produksjonen av sine sko.

Ta en titt på det nye fra Bisgaard

Det er alltid gøy å se det nyeste, først. Og sånn er det med dette merket også. Det er ingen tvil om at merket alltid overrasker med de nyeste modellene sine. Fra de trendy støvlene, til de klassiske loafersene – vi finner alltid noe spennende som venter bak dørene hos Bisgaard, og det kommer du til å gjøre også.

Hva med å prøve et par av deres nyeste sneakers? De er perfekte i et avslappet hverdags-uttrykk, men samtidig stilsikre nok til brukes en kveld ute med venner. Eller hvis du leter etter noe mer sofistikert, hva med å prøve et par elegante, minimalistiske pumps med ekte skandinavisk følelse?

Bisgaard tenker også på de små detaljene, som riktignok gjør en stor forskjell. Fra intrikate sømmer, til de mest behagelige sålene, kommer du til å sette pris på håndverket som legges ned i hvert par sko fra disse erfarne ekspertene.

Finn nye fotfavoritter her hos oss på Zalando

Har du lyst til å være med i en fotmote-revolusjon? Det er kanskje litt vanskelig å skulle beskrive hva det egentlig er. Det vi vet, er at du finner Bisgaards sko rett her hos oss.

Det beste med å handle hos Zalando, er at vi alltid jobber hardt for å finne de beste prisene til deg. Så ikke bare kan du klikke frem og titte på de nyeste modellene fra dette innovative, erfarne merket, du får dem også til den beste prisen vi kan finne.

Ta en tur inn til oss, og se nye favoritter på rekke og rad. Gi føttene en liten belønning – det har de fortjent.