Populære filter
43 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Braksuksessen Loeffler Randall har beriket moteverdenen med sine spesielle og vakre sko siden lanseringen av merket i 2005. På Zalando finner du et godt utvalg av de aller flotteste skoene fra Loeffler Randall, de mange fargene og kreative variasjonene gjør at sortimentet minner om en godteributikk for elegante unge kvinner. Designeren bak det frydefullt fantasirike merket heter Jessie Randall, og hun skapte Loeffler Randall som en konsekvens av at hun var misfornøyd med å aldri finne det perfekte paret med sko som hun ville ha. Feminine og elegante sko i god kvalitet var høyest på hennes ønskeliste, og etter å forgjeves ha trålet moteverdenen på jakt etter dette bestemte hun seg for å ta saken i egne hender. Det var ingen dum idè, for skoene ble fort populære og firmaet vokste med rekordfart. Bare to år etter oppstarten fikk Jessie Randall en pris for sitt bidrag til accessoirenes univers, og i dag selges sko fra Loeffler Randall i over 200 butikker over hele verden.

Loeffler Randalls er merket for deg som vil ha noe elegant og annerledes. Spennende sko med personlighet og kvalitet får du på Zalando.

Skoene fra Loeffler Randall dukker til stadighet opp i motebladene. Merket er innovativt og kunstnerisk, skoene er spennende, kreative og annerledes og får frem din feminitet. De høyhælede sandalene er vakre til kjoler og fest, men kan også kombineres med et par slim-fit jeans og en t-skjorte på varme årstider. Slippersene passer bra til skjørt og kjole, men kan også brukes sammen med en stilig stoffbukse. Skoene fra Loeffler Randall er personlige, de er som sommerfugler med sine vakre mønstre og karakteristiske feminine preg. Individualismen blomstrer med disse skoene på, de henfører tankene til Carrie Bradshaw i Sex og singelliv og synes å høre hjemme i travle handlegater, på sexy utesteder, og i trendy kaffebarer. Loeffler Randall er ikke sko, de er smykker til dine føtter.

Vi anbefaler

Shirts med print

Jeans

Skjorter

Jeansjakker

Shorts

Sommerkjoler

Accessories dame