Katalog

Populære filter
248 produkter
wikus998
wikus998
wikus998·

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

DC Shoes for ulike deler av hverdagen

DC Shoes er kjent som et anerkjent skate- og snowboardmerke. De har over tre tiår med erfaring bak seg, og tilbyr et flott utvalg av produkter.

Du kjenner kanskje DC Shoes mest for deres tøffe og slitesterke stil. Skoene deres er designet for å takle ramper og bakker i farten.

Den stilige gatemoten er til bruk både av ungdommer, musikere og folk som driver med idrett som inkluderer brett. Du finner alt fra de vanlige skateskoene med tykke såler, til enkle tøysko. Utvalget passer både til sport og hverdagsbruk. Her er det mye å velge mellom, slik at du enkelt kan finne noe som passer deg.

Topp kvalitet

DC Shoes tilbyr sko av topp kvalitet, og med supert grep på yttersålene. I tillegg har de pustende materialer, beskyttende overdeler og polstret design som tåler en støyt. Dette utgjør til sammen en sko som passer utmerket til skating, slik at du kan gjøre en kick-flip med selvtillit. Du kjenner dem kanskje som skatesko, men de funker også godt til en rekke andre aktiviteter, eller bare til vanlig bruk. Det kan være aktiviteter som for eksempel basketball, eller sykling.

Når du kler deg til snødekte fjell i kulden, finner du værbeskyttende utstyr som kan passe fint til. Det kan også inkludere en flott hettegenser til å matche dine nye joggesko, for et sporty preg.

Vindjakkene preges av flotte design og farger, og det samme gjelder deres anorakker og snøjakker. Du kan til og med la deg imponere av kul grafikk, som hjelper deg å skille deg ut fra mengden. DC-merket er i spissen når det kommer til å produsere t-skjorter og tynne gensere av ypperste kvalitet, som passer til ethvert antrekk. Det kan være snakk om jeans, chinos eller shorts som passer inn med ditt hverdagslige antrekk. Passformene på plaggene er komfortable, noe som er hele sjarmen med merket. Det betyr mer bevegelighet, både når det kreves ute i hverdagen, eller bare hjemme på sofaen etter en lang dag.

Muligheter for å velge unisex

Det fine med et bredt utvalg er at du finner flere ulike typer størrelser som du kan utforske. Unisex er for eksempel en fordel når du vil ha mulighetene åpne for hva som kan passe deg.

Tekstiler som finnes i utvalget er syntetiske stoffer, lerret med fargestoff, lær og semsket skinn. En ekstra finesse er at det er ekte håndverk og kunst lagt i ethvert par med sko.