Katalog

Populære filter
1 254 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Jordan – sko og klær i urban stil som aldri går av moten

Edgy, urbant og autentisk – ultrahippe Jordan er et undermerke av den verdenskjente sportsprodusenten Nike og er inspirert av den legendariske basketballspilleren ved samme navn. Sneakersene og klærne er et must for alle som elsker en sporty, tøff stil. Ikke bare er designet gjennomtenkt og kult, men alle produktene er av førsteklasses kvalitet med topp funksjonalitet.

Jordan sneakers: Sko i særklasse

Nike Air Jordan ble laget i 1984 til ære for Michael Jordan, tidligere spiller i NBA. I dag tilbyr merket et stort utvalg av fritidsklær, basketballsko, sneakers og sportsklær. Michael er og forblir en legende, og han ble kjent for sin «go big or go home»-mentalitet. Den samme attityden går igjen i designet på Jordans sko og klær.

Air Jordan er trolig en av de mest tidløse, klassiske modellene på markedet når det kommer til sneakers. Da den første utgaven ble lansert på 1980-tallet, var den med på å satte standarden for denne typen fottøy. Kvaliteten er dessuten svært god. Skoene er laget for å vare, og enkelte modeller har blitt samleobjekter som verdsettes høyt av ekte sneakerselskere.

Alltid noe nytt og gøy i kolleksjonene

Disse sneakersene er mer enn bare sko. Såkalte «sneakerheads» møtes regelmessig for å bytte modeller, og ryktene sier at Mark Wahlberg eier en samling med sneakers fra ulike merker som er verdt over hundre tusen dollar! Det sier litt om kulturen rundt denne typen sko. Det er nesten som om du er en del av den stolte sportshistorien til Michael når du går rundt med sneakersene på beina.

I motsetning til mange merker som lager retro-versjoner av sneakersene sine, går Jordan sine egne veier og tilbyr stadig freshe, kule design. Ikke bare fører det til at du enkelt kan finne noe som matcher stilen din – det øker også samleverdien på eldre modeller. Du finner alt fra klassiske, ensfargede sneakers som passer til det meste i garderoben til fargesterke modeller som garantert blir et blikkfang på gaten.

Du kan selv gjøre som basketballspilleren og Nike, og la antrekket, inkludert skoene, vise din personlighet. Ikke vær redd for å være autentisk! Enten du foretrekker vågale design som bryter moteregler eller klassiske modeller som aldri går av moten, finner du garantert noe gøy i disse kolleksjonene.

Miks og match til du finner stilen din

Du trenger ikke drive med sport for å elske kolleksjonene. Fritidsklærne lages i en edgy, urban stil for unge mennesker som elsker å eksperimentere med streetstyle. Herrekolleksjonene består av romslige hoodies, kule beanies, bager, t-skjorter og mye annet som kan styles i det uendelige – iallfall så langt fantasien strekker til.

Dersom du foretrekker en stil som er mer 'street', kan du varierer en av hoodiene med både jeans og kakibukser. Førstnevnte gir deg en mer avslappet stil, mens kombinasjonen av hoodie og kaki gir et litt mer stylet hverdagsantrekk. Det er dessuten superhot å kombinere ulike stiler, og du finner garantert frem til en mer særegen look ved å våge å leke deg litt med antrekket ditt.

Kule beanieluer og annet tilbehør

Du finner et stort og variert utvalg av luer og bager som er perfekte til å style antrekket ditt. Beanieluer er like kult på både kvinner og menn, og du kan kombinere dem med et mer casual antrekk for å skape en sporty kontrast, eller du kan bruke dem med fritidsklærne dine for å kjøre stilen fullt ut. Kvinner som elsker gatemote kan fint bruke beanieluen til både skjørt og joggeklær.

Tenk gjerne på tilbehøret som prikken over i-en på antrekket ditt. I tillegg til luer, kan rumpetasker, ryggsekker og 90-talls vesker fra dette sporty merket brukes for å skape en interessant og unik vri på din personlige stil. Du kan for eksempel droppe vesken og heller bruke en rumpetaske sammen med en hoodie, et knelagt skinnskjørt, store øreringer og chunky sneakers. 

Foretrekker du å tone det hele ned, kan du heller bruke en ryggsekk i en frisk farge og bytte ut skjørtet med jeans. Muligheten til å style produktene etter smak og behag er utvilsomt en av de største fordelene ved dette merket, samtidig som du enkelt og uanstrengt integrerer en tidløs, urban look i stilen din.