Katalog

Populære filter
715 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Kvalitetsklær til barn fra Molo

Alt startet i 1999 da designer Louise Frederiksen solgte sine første barneklær på gaten. I 2003 startet hun Molo – et merke bestående av livlige og fargerike barneklær. Siden den gang har det skandinaviske merket gjennomgått en enorm utvikling. Molos hovedkontor ligger i København, men har i dag hundrevis av varehus spredt over hele verden.

Den første kolleksjonen bestod i utgangspunktet av klær for barn mellom 2 og 8 år. Deretter kom babykolleksjonen i 2005, og i 2009 lanserte Molo en spesiell linje med yttertøy for både barn og spedbarn. I dag kan de være stolte over badetøykolleksjonen for gutter og jenter opp til 16 år.

Fra første øyeblikk har Molo lagt stor vekt på sin kjærlighet for barneklær og mote. Molo spiller på lag med barna, og antrekkene er derfor designet med barnas behov i fokus. Førsteprioritet er å produsere klær som kan brukes både til hverdag og fest, uten at det går utover barnas lekenhet og nysgjerrighet. Barna skal kunne bevege seg fritt, og klærnes friske farger og mønstre lyser opp hverdagen.

Funksjonelle Molo barneklær til fest og oppdagelsesferder

Dette merket skiller seg ut med sine unike og urbane design, samt de fargerike mønstrene og lekne motivene. Merket tilbyr livlige og morsomme komponenter med et typisk skandinavisk preg.

Alle klærne til Molo er laget for å tåle en aktiv livsstil. Barnet ditt vil elske disse gøyale og komfortable klærne. Hos Molo går nemlig design og kvalitet hånd i hånd.

Molos moteverden gir barna et hav av muligheter til å kunne kle seg i noe de selv elsker. Her finnes alt fra tøffe slengbukser og sammensatte drakter, til bombers og hettegensere i kule motiver.

Piff opp barnas hverdag med Molos spennende utvalg

Tøffe vinterdresser og fargerike regnjakker gjør at barna ser frem til å leke ute, uansett vær. Send barna ut i regnet, sola og snøen, og la dem dra på oppdagelsesferd uten bekymringer. Klærne er funksjonelle og materialene er slitesterke nok til å vare, vask etter vask.

La barnet slippe løs sin egen fantasi og la de velge jakker, bluser og bukser i blomstertrykk, striper og all verdens farger. Sett prikken over i'en med merkets praktiske undertøy og kule sokker, samt deres stilige sett med luer og votter.

Er det noe Molo er kjent for så er det at de følger svært høye standarder når det gjelder kvalitet og materialvalg. Den gode kvaliteten, kombinert med de morsomme og fantasifulle mønstrene, gir alle plagg en stil som er alt annet enn kjedelig.