Katalog

Populære filter
700 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Med mål om å gjøre barneklær mer fargerik og livlig, er Molo favoritten i garderobene til mange små moteløver og fashionistaer. Produktutvalget består av kreative og praktiske plagg fra 0 til 16 år. Det danske merket lager klær på barnas premisser, og for dem er det barnas ønsker som står i fokus.

Molo gjør moteverden for barn til et spennende sted

Helt siden de først kom på markedet i 2003, har de gjort sitt for å gjøre barnemoten mer interessant og edgy. Hos dem er det barneklærne som står i fokus, og de kommer ikke i andre rekke til fordel for voksen mote. De særegne plaggene skapes for at de minste kan få uttrykke personligheten og eksperimentere med kule stiler og trender. Viktige stikkord for kolleksjonene er sterke farger, artige motiv og uvanlige, men kule kombinasjoner. Selve motivene appellerer til barns interesse og fantasi, og dermed er det lett for dem å velge ut sine nye favorittplagg, enten det er dinosaur, sport eller dyr som står hjertet nærmest.

Med komfort ned til hver minste søm

Ser dere etter lekne, inspirerende klær som er laget på barnas premisser? I så fall er dette merket for dere. Barn trenger ikke bare klær som setter fantasien deres i sving, plaggene må også ha en god, behagelig passform. Klærne strammer ikke, siger ikke og sitter som støpt dagen lang, enten barnet er på full fart opp en fjellskråning, husker på lekeplassen eller løper rundt på skoleplassen. Fra badetøy til treningsbukser, hatter til topper, kjoler til yttertøy, ryggsekker til T-skjorter, dere finner alt dere trenger for å fylle garderoben med stilige antrekk og tilbehør. Når dere først er i gang, kan dere også ta en titt på det store utvalget av barnesko og matchende sneakers. Sørg for poden er klar for enhver begivenhet.

Se også

Barnstøvler

Sneakers til barn

Barnejakker

Barnegensere

Barnebukser

Barneskjørt

Sportsklær og tilbehør til barn

Spreke og tøffe klær fra Molo til aktive barn og ungdommer

Hos Zalando finner du et rikt utvalg av klær fra Molo, til både mindre og større barn, som kombinerer kult design med praktiske detaljer. Hva med noen råtøffe hettegensere i ulike varianter, som enkelt kombinerer diverse motiv og stiler på en mesterlig måte? Laget i behagelig bomull, og med elegante detaljer slik som store kengurulommer for en praktisk og visuell effekt, er genserne du finner hos Molo et perfekt valg til ditt barn. Genserne kommer i ulike fargekombinasjoner, noe som gjør det enkelt å finne fram til et passende plagg. Den store hetten sørger for at barnet ditt både ser kult ut, og holder seg varmt på tross av vind og kulde. Hvis du heller foretrekker en mer klassisk type genser uten hette, har Molo også et bra utvalg av collegegensere med stilrene og helt enkle design, eller også med noe mer omfattende.

Sjekk ut blant motivene som viser ulike dyr, og er laget i 100% ren bomull for en behagelig følelse. Den runde halsen skaper et elegant uttrykk, og den elastiske linningen er praktisk ettersom den sørger for et plagg som er mer fleksibelt og behagelig. For deg som ser etter noe enda mer klassisk og tidløst til barnet ditt, tilbyr også Molo flere langermede poloskjorter i ulike farger og mønstre.

Førsteklasses materialer og unike design

Laget i silkemyk bomull og med elegante detaljer, er dette et perfekt valg for bursdager eller fester for barn i skolealder som vil ha ikoniske plagg i garderoben sin. Og ikke bare det – du vil også finne søte topper og t-skjorter til både jenter og gutter hos Molo. Disse plaggene har stilige prints og ulike motiv, slik at det er svært enkelt å finne et plagg som passer til ditt barns behov. Hva med en tøff t-skjorte i rosa med vintage-detaljer, laget i myk bomull for en behagelig opplevelse? Eller en tøff gul t-skjorte, med ulike design på magen for en stilig look.

Dette er klær som er komfortable og praktiske til skolebruk eller fritidsbruk. Molo har også en rekke treningsbukser og joggebukser, som er helt perfekte for deg som ser etter noe sporty til barnet ditt. Konstruert i et overmateriale bestående av ren bomull, er dette plagg som er perfekt til bruk ved trening som fotball eller håndball, eller til hjemmebruk. Disse joggebuksene har flere praktiske detaljer, slik som sidelommer som er romslige nok til mobil og annet. Det ensfargede mønsteret og den elastiske linningen sørger for en behagelig passform som alltid sitter godt.

Smarte detaljer og flotte klær til barn i alle aldre

Fordelen med plaggene til Molo er at de kombinerer lekre og praktiske detaljer med god smak. Dette gjør det enkelt å benytte disse klærne til forskjellige anledninger. De søte buksene eller t-skjortene fungerer utmerket sammen med sko fra Molo og en tøff vinterjakke eller lett overdel. Samme gjelder for hettegenserne, eller de langermede genserne du finner hos Molo. Disse kan fint kombineres med tøffe sko, for en avslappet og trendy look som passer like godt på skolen som ved spesielle anledninger, eller til fritid.