Katalog

625 produkter

Med mål om å gjøre barneklær mer fargerik og livlig, er Molo favoritten i garderobene til mange små moteløver og fashionistaer. Produktutvalget består av kreative og praktiske plagg fra 0 til 16 år. Det danske merket lager klær på barnas premisser, og for dem er det barnas ønsker som står i fokus.

Molo gjør moteverden for barn til et spennende sted

Helt siden de først kom på markedet i 2003, har de gjort sitt for å gjøre barnemoten mer interessant og edgy. Hos dem er det barneklærne som står i fokus, og de kommer ikke i andre rekke til fordel for voksen mote. De særegne plaggene skapes for at de minste kan få uttrykke personligheten og eksperimentere med kule stiler og trender. Viktige stikkord for kolleksjonene er sterke farger, artige motiv og uvanlige, men kule kombinasjoner. Selve motivene appellerer til barns interesse og fantasi, og dermed er det lett for dem å velge ut sine nye favorittplagg, enten det er dinosaur, sport eller dyr som står hjertet nærmest.

Med komfort ned til hver minste søm

Ser dere etter lekne, inspirerende klær som er laget på barnas premisser? I så fall er dette merket for dere. Barn trenger ikke bare klær som setter fantasien deres i sving, plaggene må også ha en god, behagelig passform. Klærne strammer ikke, siger ikke og sitter som støpt dagen lang, enten barnet er på full fart opp en fjellskråning, husker på lekeplassen eller løper rundt på skoleplassen. Fra badetøy til treningsbukser, hatter til topper, kjoler til yttertøy, ryggsekker til T-skjorter, dere finner alt dere trenger for å fylle garderoben med stilige antrekk og tilbehør. Når dere først er i gang, kan dere også ta en titt på det store utvalget av barnesko og matchende sneakers. Sørg for poden er klar for enhver begivenhet.

Se også

Barnstøvler

Sneakers til barn

Barnejakker

Barnegensere

Barnebukser

Barneskjørt

Sportsklær og tilbehør til barn