Katalog

Populære filter
sizes
brands
Farge
Sportstype
Pris
Overmateriale
Bærekraftighet
241 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Burton gir deg snowboard og mote i god harmoni. Dette er et amerikansk merke som i mange år har designet brett, i tillegg til klær for innendørs og utendørs bruk. Stilen er streetstyle-inspirert med mye farger, kreativitet og lekenhet i designet. Ikke minst kvalitet for lange dager ute i snøen, så klart.

Historien om snowboardmerket Burton

Det var i 1977 det hele startet, da Jake Burton Carpenter startet selskapet som skulle ta snowboarding fra å være en hobby til å bli en sport i verdensklasse. Med sine nye og innovative produkter, støttet han noen av verdens beste kjørere og drev sporten fremover. I dag har merket et team av kjørere som er verdensmestere i snowboarding, ambassadører for merket som tester deres produkter. Dette teamet reiser verden rundt, bruker deres utstyr og klær og gir tilbakemeldinger som blir tatt med i designprosessene. Slik drives et av verdens mest kjente snowboardmerker fremover.

Kvalitetsklær fra Burton

Her finner du et stort utvalg av Burton sine kreasjoner, fra yttertøy til undertøy, alle lagene du trenger for å holde deg varm i bakken. Merket bruker en rekke naturlige farger, med spennende innslag av fargerike mønstre. Du finner stilige sett som gjør at du blir den fresheste snowboarderen i bakken, med matchende jakke og bukse. Let etter dine favorittfarger og velg en bukse med rett passform for deg, enten du liker den tettsittende med litt sleng, eller de baggy variantene. Bukser og jakker kommer i stoff som er laget for å brukes i snøen, altså er de varme og vanntette slik at du kan være ute lenge. Kle deg lag på lag i kule mønstre og lekre farger fra dette merket, som har satt snowboarding på kartet.

Sjekk ut