Katalog

Populære filter
201 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Burton: Tøff brettstil og avslappet gatemote i perfekt harmoni

I en årrekke har Burton produsert fantastiske klesplagg og tilbehør. Det velkjente merket har røtter i snowboard-miljøet, men Burton har i senere tid også utmerket seg på streetstyle-fronten, med sine friske farger, kreative løsninger og lekre design. Men denne utviklingen har virkelig ikke gått på bekostning av kvaliteten! Burton er og forblir noe av det beste innen snowboarding og andre vinteraktiviteter.

Burton er i dag et av de mest etablerte og respekterte merkene i snowboardmiljøet, men har også spredt seg til andre idrettsgrener. I vårt utvalg av Burton-produkter finner du alt fra ryggsekker og capser til tøffe trøyer, og naturligvis stilige vinterplagg i en urokkelig kvalitet og et unikt design.

Det virkelig kule med Burton er hvordan de samarbeider direkte med et eget team av proffe snowboardkjørere, som gir tilbakemelding på klærne om hva som fungerer i bakken. Slik blir produktene testet og kontinuerlig forbedret fra én sesong til den neste.

Kule antrekk og solid produksjon for eventyrere fra Burton

Som vi allerede har vært inne på: I vårt utvalg av Burton-produkter finner du alt fra ryggsekker til jakker, t-skjorter til bukser - og alt i ypperste kvalitet.

De virkelig slitesterke ryggsekkene er superpopulære for dagsturer, og med et vannavstøtende materiale holder nistepakken seg tørr i snøen. Jakkene beskytter mot vind og snø, samtidig som materialene sørger for full bevegelsesfrihet og komfort. Den stilige passformen og utformingen gjør at jakken tar seg like godt ut i skibakken som på gata. Burton er kjent for sin friske og kreative bruk av farger, teksturer og mønstre. Med Burton blir det med andre ord aldri kjedelig - uansett hvor du befinner deg!

Kle opp både ham, henne og de minste i klær og tilbehør fra Burton, og nyt den harmoniske kombinasjonen av atletisk funksjonalitet og innovativt design.

Stilige og bærekraftig fritidsklær for alle

Det er veldig enkelt å sette sammen en rekke iøynefallende, men uformelle looks med Burton. Dette er klær som tar seg godt ut både i alpinbakken og på bytur. De mange fargene og modellene gjør det enkelt å finne noe som dekker dine behov.

Det store utvalget av klær og tilbehør fra Burton hos Zalando, med alt fra robust yttertøy til lett ullundertøy og stilig tilbehør, gjør at du enkelt kan plukke ut dine favoritter. Her kan du enten kjøpe et matchende sett, med jakke og bukse, eller kombinere ulike mønstre og farger. Det viktigste er at du føler deg vel og setter et personlig preg på antrekket. Med Burton på kroppen er du godt beskyttet i bakken og stilig fra topp til tå.

Når det gjelder atletiske klær er det få som kan måle seg med Burton. Merket har blitt en ren favoritt blant de som setter pris på kvalitet, funksjonalitet og en avslappet stil. Disse klærne yter akkurat like bra som de ser ut, enten du skal trikse i bakken, gå på afterski, eller handle.