Katalog

Populære filter
3 551 produkter
wiepboers
wiepboers
wiepboers·

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Finn din unike stil med ONLY

Enten stilen din er polert og sofistikert, eller om du liker et litt røffere uttrykk, kan du finne klær fra ONLY hos Zalando som komplimenterer din personlige stil. Her kan du velge blant hverdagstøy, yttertøy, klær for fest og spesielle anledninger, og ikke minst spennende tilbehør.

Du kan for eksempel finne den perfekte jeans-buksen, uansett hva du er på utkikk etter. Hva med et par flared jeans med høyt liv, som passer utmerket med alt fra t-skjorter og strikkegensere til bluser og høyhælte boots? Eller kanskje du heller vil gå for et mer retro uttrykk med et par dongeribukser med høyt liv og rett passform? Her er mulighetene mange.

I vårt utvalg av ONLY-produkter kan du finne en rekke stilige og behagelige overdeler til ulike anledninger. Hva med en høyhalset topp laget med blant annet elastan, som gir en god og behagelig passform? Denne toppen har en litt høyere hals og finnes i mange ulike farger. Her kan du velge den som passer ditt unike stiluttrykk best.

Gi antrekket en edge med klær fra ONLY

Det finnes utallige måter å vise personlighet i stilen din på, men et stilsikkert og tidløst alternativ er å gå for et par bukser eller leggings i imitert skinn. Dette plagget gjør seg like godt til t-skjorter og store strikkegensere i hverdagen som til litt mer spesielle anledninger. På fest kan du kombinere en bukse eller leggings i imitert skinn med en stilig bluse i en spennende farge eller med trykk, et par boots, og skinnende tilbehør.

Er du på utkikk etter en strikkegenser som går til både skinnbukser og jeans kan du finne det her i vårt utvalg av klær fra ONLY. Hva med en oversized genser med stripedetaljer, laget i polyakryl? Denne genseren har høy hals og ekstra lange ermer slik at du kan kose deg litt ekstra på kalde vinterdager.

Eller hva med en klassisk off-white bluse i 100% viskose som passer til det meste? En rund hals og blondedetaljer gir et romantisk uttrykk som du enten kan bygge videre på eller dempe med litt røffere elementer.

Ute som inne med ONLY

I Zalando sitt utvalg av klær og tilbehør fra ONLY finner du også stilig yttertøy som kan ta deg gjennom byens gater om og om igjen. Her finner du alt fra kåper til boblejakker. Hva med en varmt fôret vinterkåpe, med lang passform og hette som beskytter litt ekstra på kalde vinterdager? Kåpen finnes i flere ulike farger slik at du enkelt kan finne en som faller i smak.

Eller kanskje du er på utkikk etter en klassisk kåpe? I utvalget av klær fra ONLY hos Zalando kan du blant annet finne en kåpe med stilig hette og melert mønster. Den har en praktisk glidelås på siden av fronten, og et klassisk kåpebelte. Denne kåpen finnes også i flere ulike farger, fra svart og mørk grå til burgunder og rosa.

Uansett hva du er på utkikk etter finner du nok noe som faller i smak her i Zalando sitt utvalg av ONLY-produkter. Her er det enkelt å oppdatere garderoben.