Katalog

4 869 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

ONLY elsker hverdagen, til hverdags er det denim som gjelder! Kolleksjonene fra ONLY er delt inn i tre ulike deler; Edge, Love og True. «Edge» er influert av musikkscenen og kjennetegnes av slim-fit jeans og trykte t-skjorter. Noe mer feminint er linjen «Love», som kjennetegnes av paljetter, feminine fargetoner og trender fra VIP-verdenen. «True» har en mer avslappet fremtoning, med jeans i boyfriend-stil, komfortabelt snitt og sweatshirts er den perfekte stilen til hverdags. Med disse tre kolleksjonene fra ONLY, utfyller hverandre, og dermed kan hver jente finne et antrekk fra ONLY som passer sin stil etter stemning og anledning!

ONLY - Urban jeansmote til deg

ONLY er et dansk merke og ble etablert i 1995 og har i dag over 1100 egne butikker i Europa, USA og Kina. ONLY er hverdagens merke! Hvis demin og moderne hverdagsklær ligger ditt hjerte nært vill du å elske ONLY. Selv om ONLY setter hverdagen i fokus så er dette et allsidig merke som leverer klær som passer til enhver anledning.

ONLY er en del av den danske motegiganten Bestseller, sammen med VERO MODA og Jack & Jones. Zalando har et stort utvalg av ONLY produkter. Til tider kan du velge mellom over 500 ulike ONLY plagg i Zalando sin online shop. Se opp for nyheter og tilbud fra ONLY i vår nettbutikk.

Andre interessante produkter

Sneakers

Jeansjakker

Jeansskjørt

Sportkjoler

Skinnjakker

Only Video hos Zalando: Perfekt iscenesatt damemote