Katalog

Populære filter
351 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

ICHI – moderne og trendy plagg til damegarderoben

Moderne, trendy og allsidig. ICHI betyr ‘en’ på japansk, og ble etablert tilbake i 1999. Det danske motehuset ICHI tilbyr flotte plagg til damer som passer til både hverdags og fest.

ICHI designer klær for unge og moderne kvinner. Plaggene deres har et flott snitt, er laget av komfortable materialer, og kommer i et bredt utvalg av både farger og mønstre.

Feminint og fargerikt: Plaggene fra ICHI passer til enhver ung kvinne som liker å leke med snitt og farger. Kolleksjonene fra ICHI kommer med flere nøkkelplagg som passer inn i hver enkeltes garderobe, slik at du enkelt kan finne frem til en eller flere nye favoritter.

Kvinneklær til alle anledninger

Vi har alle vår helt egne, unike stil som sier noe om hvem vi er som person. Den kan være rocka, feminin, elegant eller praktisk. Hos ICHI finner du plagg som passer inn i din garderobe, og som vil være med å skape et nytt og moderne inntrykk av stilen din.

ICHI har spesialisert seg på kvinneklær, og kommer med kolleksjon etter kolleksjon med klær for alle og enhver. Plaggene er ikke bare moderne og trendy, men også allsidige og praktiske.

Enten du skal på jobb, skole, fritidsaktiviteter eller fest, kan du trygt velge et eller flere plagg fra ICHI. Selv om plaggene er feminine og flotte, betyr ikke dette at de ikke kan brukes i mer aktive situasjoner.

Skap en ny stil med kvinneklær fra ICHI

Å fornye garderoben kan være en ren fornøyelse, og det kan gjøres veldig enkelt. Du trenger ikke engang å fjerne noe av det du allerede har, med mindre plaggene kan gjøre bedre nytte for noen andre.

ICHI byr på alt fra hverdagslige, til festlige klær som kan være med å oppdatere garderoben din. Hva med for eksempel et par elegante joggebukser med rett snitt, som også kan brukes som penbukser sammen med høye hæler. En komfortabel skjorte som kan brukes til både jeans og blazer er også en slager, eller topper med blonder og skjørt av ulik lengde. ICHI har plaggene som både skaper og løfter opp din garderobe og stil.

Uansett hva slags stil du har, og hvilke plagg du foretrekker, finner du noe hos ICHI. Disse ypperlige plaggene gir deg garantert god komfort, og den høye kvaliteten sørger for at plaggene varer og varer. Og selv om du kanskje hadde tenkt ut et enkelt plagg til en bestemt sesong, kan disse nydelige kreasjonene fint brukes gjennom hele året.