Katalog

Populære filter
93 produkter

Klassiske og funksjonelle plagg fra Kari Traa

Hos Kari Traa finner du en rekke moderne og spennende klær, som er tilpasset damer i alle aldre. Enten du er på leting etter aktive skiklær som passer perfekt til lange turer på langren, eller noe smart og praktisk til en hel dag i slalåmtrekket. Hva med en tøff skibukse i mørkeblått, som kommer med flere praktiske detaljer, som store lommer og et varmende innerfor, som holder deg tørr og varm. Våre bukser er laget av en moderne og avansert materialblanding, som både bidrar til at du holder deg tørr, samtidig som at det beskytter mot elementene. For den som ønsker er det også gode muligheter til å skaffe seg en tøff vinterjakke med smarte detaljer, som en avtagbar hette og stramming.

Innovativ teknologi som puster

Våre jakker er perfekte for deg som har en aktiv livsstil med mye trening, ettersom de har lav vekt, samtidig som de varmer og puster. Enten du ser etter en jakke til vintersport eller som en overtrekksdel til trening, så vil du oppleve at jakkene fra Kari Traa, som du finner hos Zalando, er et supert valg. Sjekk også ut vårt store utvalg av hettegensere med glidelås og praktiske lommer, som gir deg stor plass til nøkler eller mobil. Våre hettegensere er laget i behagelig bomull av den høyeste kvalitet. Videre er det også lett å kombinere våre hettegensere med elegante produkter i ull som gir en varmende følelse. Disse ullproduktene gir god beskyttelse fra elementene, og er perfekt særlig til skikjøring.

Hos Zalando finner du et stort utvalg av produktene til Kari Traa, noe som gjør det enkelt å sette sammen et riktig antrekk. Du finner også flere typer klær som fint kan benyttes til hverdags, som tøffe joggesko eller vintersko med elegante designdetaljer. Våre sko kommer med et varmt innerfor, som holder deg varm, samtidig som at sålene er laget for at du skal kunne ferdes trygt på glatte underlag. Våre sko kommer i flere farger og har en vannavstøtende overdel, som gir god beskyttelse fra regn og snø.

Freshe sko fra Kari Traa

Videre så er skoene fra Kari Traa perfekt for deg som vil kombinere de med noen klassiske jeans eller med en avslappet joggebukse. Noe annet som er fint med Kari Traa sitt store utvalg av klær er den miljøvennlige profilen til produktene. Våre klær er laget av resirkulerte matrialer, som polyester som har blitt resirkulert eller økologisk bomull som bruker færre kjemikalier gjennom hele prosessen. Enten du ser etter regnjakker, skijakker eller varme plagg så streber Kari Traa etter å kunne tilby klær som er miljøvennlige og som minimerer skaden på miljøet. Sjekk også ut våre løpetights for deg som ser etter et behagelig og slitesterkt alternativ til løping og trening, både ute og innendørs. Du finner også et godt utvalg av undertøy og BH-er gjennom Zalando sitt store utvalg av Kari Traa produkter. Disse finner du i flere forskjellige design og farger, slik at det er lett for alle og enhver å finne frem til en passende modell.