Katalog

Populære filter
158 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Kari Traa er ikke bare sportsutøveren vi pleide å se kaste seg utfor skibakkene. Det er nå et ledende klesmerke spesialisert på blant annet ullundertøy, treningsklær og yttertøy. Klærne har et sporty og fargerikt uttrykk, og du ser mange mønstre som minner om klassiske, norske strikkemønstre med nye moderne farger.

Treningstøyet fra Kari Traa

Du finner mye kult treningstøy fra Kari Traa som også er behagelig og laget i god kvalitet. For eksempel finner du noen svært komfortable tights i superstretchy materiale perfekt for vanlige treningsøkter på gymmen, eller yogatimer der du må være svært bevegelig. Alt fra fleecejakker til løpetights, t-skjorter og bh-er er designet i morsomme farger, som får deg til å lyse opp på trening. Dessuten er det jo litt lettere å komme seg over dørstokkmila når man har skikkelig fine treningsklær. Dette er bra saker, laget av en treningsglad dame for andre treningsglade damer.

Ullundertøy fra Kari Traa som varmer godt

En stor del av sortimentet til Kari Traa er ullundertøy og superundertøy. Ullundertøy er viktig å ha i garderoben for oss nordmenn, som til stadighet befinner oss i kalde temperaturer, enten det er på hyttetur eller på vei til jobben en kald dag i januar. Ullens egenskaper er helt fantastiske, og det er ikke rart vi sverger til den. Den holder nemlig godt på varme, transporterer fukt og er et sterkt materiale som holder lenge. Dette merket har en rekke klær laget av dette deilige og kvalitetssikre materialet, og du kan være sikker på at du holder deg varm med dette ullundertøyet. Dessuten er det gjennomgående lekre farger. Bytt ut det gamle hullete ullundertøyet, så føler du deg fin tvers i gjennom alle lagene.