Katalog

Populære filter
799 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Hold det sporty med klær fra Columbia

Det spiller ingen rolle om du faktisk har tenkt deg ut i de naturlige elementene – klær fra Columbia, som du finner her hos Zalando, passer uansett til anledningen. Her sikrer du en sporty stil, som også er behagelig, og som holder deg komfortabel dagen igjennom.

Du finner både hverdagstøy og yttertøy i utvalget av klær fra Columbia, som du får her hos Zalando. Ikke minst er det her klær som passer til flere sesonger og ulike gjøremål. Liker du deg utendørs når temperaturene synker, kan du for eksempel gå for en herlig jakke i polyester med varmt fôr av dun. Høy krage og hette er ekstra behagelig, hvis været skulle bli røft.

Blant klærne fra Columbia, som du finner her hos Zalando, kan du holde varmen samtidig som at du forsikrer deg om at du har den sporty stilen din i behold. Hva med en fleecejakke med fôret krage for ekstra komfort, glidelåslommer som holder små og viktige gjenstander på plass, og elastiske ermekanter for den lille ekstra behagelige detaljen?

Innerst som ytterst med plagg fra Columbia

Her hos Zalando finner du et utvalg av klær fra Columbia som passer både som innerste og ytterste lag – og noe for alt der imellom. For det hverdagslige og innerste kan du gå for en crop t-skjorte i enten militærgrønt, lysegrått eller hvitt, og du får selvfølgelig den kjente Columbia-logoen med. Bruk denne t-skjorten sammen med jeans for et behagelig hverdagsuttrykk, eller med leggings når du skal innta treningssenteret.

Når været er skiftende og du trenger varme, men ikke så alt for mye, så kan du gå for en stilig boblevest. Denne finner du i flere forskjellige farger, og de passer både til dame og herre. Bruk den på tur i skog og mark, eller sammen med jeans eller chinos gjennom byens gater, når du løper ærender eller er ute med venner – her har du mange muligheter.

Det er få ting som er så ikoniske som en rutet flanellskjorte, og her blant utvalget av Columbia hos Zalando, får du disse klassikerne – i klassiske farger. Gå for en skjorte med røde og svarte ruter, som passer like godt til hverdagsbuksa som til turbuksa. Uansett når du tar den på, så kan du være sikker på at du kan nyte av et behagelig og mykt stoff. Denne skjorta er laget med bomull og elastan for ekstra god komfort.

Ikke bare klær

Her hos Zalando finner du ikke bare klær fra Columbia – du får også sko som kan ta deg gjennom forskjellige aktiviteter og scenarioer. Et par stilrene fjellsko i lysebrunt lær og tekstil gjør seg like godt gjennom byen som oppover fjellsidene, og ser bra ut med både jeans og turklær.

Du finner også sko som er spesialdesignet for regn og våte forhold. Hva med et par som er både vanntette og pustende, med forsterket hæl og tå? Snøring lar deg tilpasse passformen til akkurat slik du liker den, så du kan yte ditt beste. Bruk dem både til vandring og urban friluft.