Katalog

Populære filter
1 090 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Høy motekraft med Diesel

Italienske Diesel er et ikonisk merke for mote og livsstil, som har holdt det gående siden 1970-tallet. Aller først fokuserte merket på herreklær og denim, mens mot slutten av 1980-tallet fant kvinnemoten plass i de vanlige og nye kolleksjonene. Og nå er den like viktig som herremoten.

Hos Diesel finner du nå ikke bare jeans og denim, men et fullverdig utvalg av alt av yttertøy og tilbehør. For alle aldre og smaker. Her henger innovativ mote og tradisjon for røff stil sammen.

Bla deg gjennom kolleksjonene her hos Zalando, og fryd deg over iøynefallende stil. Enten det er de klassiske denimklærne eller selvsikre t-skjorter for hverdagsbruk, så kan du finne noe for deg. Dette og mye mer til får du fra herlige Diesel, som alltid har tenkt globalt og å skille seg ut fra de typiske motebransjetrendene.

Diesel – klær for enhver

Med Diesel-klær får du trend og selvsikkerhet inn i din mote og ditt garderobeskap. Her står selvrealisering og individualitet sterkt hos merket sine designvalg.

Snitt og valg av materialer for Diesel-klær aldri har blitt gjort halvveis, og du kan velge mellom et bredt utvalg for det utseendet som passer deg. Og også alt etter hva som passer årstiden. Fra lettere og mer pustende materialer for sommer, til tyngre og mer isolerende for vinter – med Diesel er alt dekket.

Det gjelder selvsagt også for passform og snitt. Her kan du gå mellom det mer kroppsnære til det virkelig vide, både når det kommer til jakker og bukser. Du kan altså sette sammen det uttrykket som akkurat du vil ha. Det er trendy og opprørsk på samme tid. Akkurat som at det er globalt, men med tydelige italienske røtter.

Din garderobe og din stil for ditt liv

Diesel skaper klær som kan tas med der du er, så du kan sette sammen din egen klassiske look. Og, på toppen av dette kommer merket med alt av tilbehør som trengs.

Med et mangfoldig utvalg av ulikt tilbehør til antrekket, smykker og mer kan du sette sammen og kombinere for ethvert utseende. Tøffe armbånd og skikkelige belter gir for eksempel et funksjonelt og moteriktig uttrykk.

Sist, så kan du også stå støtt med Diesel sin mote. For de dekker hodet ditt med en stilig caps, og for dine føtter tilbyr de et utvalg av herlig fottøy og sko, som holder kvalitet på topp, sammen med den kjente og ikoniske Diesel-looken av røff og rebelsk mote – som samtidig er elegant og klar for dagen.