Katalog

1 656 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Det italienske merket Diesel har erobret hjertet til alle denimelskere siden de kom på markedet på 1970-tallet. Innovative kolleksjoner, lekne design, rå mote og en stor dose individualistisk preg sørger for at merket holder seg i teten, ikke bare når det kommer til jeans, men også alt annet de tilbyr av klær, sko og tilbehør.

Diesel - merket for denimentusiaster

Skinny fit, straight leg, boot cut - uansett hvordan du foretrekker jeansen din, har Diesel et alternativ når det kommer til fasong, størrelser og farger. Flared jeans, høyt liv, stone washed, kule farger - det er bare å kaste seg ut i et hav av denim. Dette er nemlig merket som våger å tenke nytt og ikke er redd for å skille seg ut. Den eksperimentelle tilnærmingen reflekteres videre i kolleksjoner med gensere, luer, T-skjorter, sneakers og mye mer. Helt fra starten av, har de vært innovative og fremadrettet i design og produksjon, med stort fokus på avansert teknologi og materialer av høy kvalitet. Når du først har funnet favorittjeansen din, kan du være trygg på at den varer.

Eksperimentell mote, ekte stil

Alt av klær, sko og tilbehør har en unik vri som virkelig er typisk Diesel - sporty, casual og kul. Selv om de ikke kaster seg på alt av mote, forholder de seg til det ekte og autentisk i en verden med stadig skiftende trender. Dermed kan også du beholde den ekte stilen som virkelig er deg. Den rå, urbane looken lar deg skli uanstrengt inn i gatebildet og hverdagen. Kolleksjonene er dessuten enkle å style - har du en særegen og unik smak, er det ingenting som slår en edgy, men stilfull jeans i garderoben. Tilpass jeansen med beanie luer, store skjerf, chunky strikkegensere, skinnjakke og røffe boots for praktisk, men brennhet hverdagsmote som reflekterer din kule, laidback stil. Skal du på fest, er det bare å justere stylingen og du er klar for action.

Se også

Straightleg Jeans

Snørestøvler

Belter Herre

Diesel Video "Fashion Show Denim Collection"