Katalog

Populære filter
133 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

JAKO tar stilen rett fra tverrliggeren og i mål

Familiebedriften JAKO satser på det som de fleste elsker eller hater, nemlig fotball og fotballklær. Her finner du alt det du trenger for en herlig fotballkamp med gjengen.

Shorts og fotballtrøyer til trening på kunstgress, naturlig gress eller grus. Joggebukser og treningsjakker til fotballtrening inn i de sene ettermiddagstimer.

Herlige trøyer med glidelås i halsåpningen, slik at du kan åpne opp i kampens hete. Fôrede shorts som rekker ned til knærne og som transporterer vekk svetten. Her ligger alt til rette for ditt neste mål.

Vi spiller på lag

Når alle spiller sammen mot et mål og alle spiller på lag, fungerer laget optimalt og det er akkurat slik JAKO jobber for å gi deg de beste treningsklærne til fotballtreningen din. JAKO spiller sammen på samme lag også når det kommer til bærekraft. De tar ansvar for en bærekraftig utvikling helt fra tegnebordet og ut til deg. Det betyr at materialene og tekstilene som klærne dine lages av kommer fra bærekraftige fibre, som enten er gjenvunnet eller dyrket på en økologisk måte, noe som krever mindre vann og ingen skadelige kjemikalier.

Det hele begynte på slutten av 80-tallet med visjonen til Rudi Sprugel. Han startet alt sammen i en garasje og ønsket å utstyre alle fotballag i området rundt elvene Jagst og Kocher. Fra den garasjen springer ut et selskap med 250 ansatte.

Treningsklær som puster

Med fokus på bærekraft er de fleste treningsklærne som er produsert i polyester laget av resirkulert polyester som puster. Og det er nettopp denne egenskapen som gjør at flere treningsklær er laget av disse lette fibrene. Egenvekten er nesten ikke merkbar, samtidig som den leder svetten din vekk fra huden.

Fra 80-tallet og frem til i dag har kolleksjonene endret seg med kravene til utstyr på banen, slik som for eksempel lengden på shortsen. JAKO har fotballstilen og du har treningstiden.

Tyske JAKO blomstrer i nærværet av den digre fotballgleden som Tyskland har, og dermed også til kravet som de tyske fotballspillerne har til treningsklær og utstyr. De ser hele tiden fremover, både gjennom bærekraft og gjennom å utvikle materialene og tekstilene slik at de alltid er funksjonelle og behagelig for utøveren. Når de utvikler nye produkter, fokuserer de på hva lagene deres trenger for å utstyre hvert fotballag med det de trenger av riktig farge, riktig størrelse og et perfekt design. Hos Zalando finner du kremen av fotballklær og det er bare å velge seg en favoritt i riktig størrelse og farge.