138 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Day Birger et Mikkelsen er virkelig hverdagsluksus. Dette er topp design levert til deg for å brukes både i hverdagen og når du skal pynte deg på fest. Velg blant lekre kjoler, bluser og en rekke stilig tilbehør. De såkalte shopping bagene fra dette merket er virkelig blitt favoritter, perfekt for å få med seg alt du trenger og samtidig være fasjonabel.

Stilig hverdagsgarderobe med Day Birger et Mikkelsen

Day Birger et Mikkelsen er det merket som lar deg inkorporere noen luksusplagg i hverdagsgarderoben, slik at du alltid kan løfte et antrekk fra vanlig til sofistikert. Vil du investere i noe du vil bruke ofte, kan et skjerf eller en skulderveske være veien å gå. Dette kan brukes til alle antrekk og vil gi deg det eksklusive preget. Merket har også noen fantastiske basisplagg som du kommer til å elske, disse kan brukes til mer fargesprakende plagg, og alltid se tidløs og sofistikerte ut. Dessuten er dette merket fantastisk på å designe bluser som virkelig skiller seg ut. Bruk den med dressbukser på jobb eller et kult skinnskjørt på fest for å gjennomføre looken.

Kjoler fra Day Birger et Mikkelsen

Blant vårt utvalg av Day Birger et Mikkelsen, finner du en rekke virkelig pyntede kjoler. Skal du på ball eller i bryllup, kan du begynne letingen her. Bruken av blonder, silke og flatterende snitt er gjennomgående, og det er ingen tvil om at man vil skille seg ut som ekstra sofistikert og stilsikker i en kjole fra denne designeren. Dessuten finner du enkle sommerkjoler som kan brukes til hagefester og til stranden, bare bytt ut sandalene med et par hæler så er du klar for fest. Danske designere vet å lage allsidige moteplagg.

Kjøpes ofte sammen med