Populære filter
197 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Spennende plagg fra Day Birger et Mikkelsen

Du finner en rekke spennende og kule plagg fra det danske merket hos Zalando, uansett hva du er på utkikk etter. Hos Zalando tilbyr vi tøffe plagg til både herre og dame, slik som stilige bluser og vakre kjoler i en rekke forskjellige farger.

Du finner også et stort antall kjoler i farger som oransje eller rødt for deg som vil skille deg ut på fest eller jobb. Alternativt, kanskje du er mer interessert i en tøff skinnjakke i burgunderrødt eller tilsvarende.

Hos oss finner du et stort antall jakker som er tilpasset en moderne livsstil i skinn eller uten. For deg som foretrekker finner du også større vinterjakker slik som den stilige puffer-jakken med hette og snøring i livet. Denne jakken er perfekt å kombinere med en klassisk strikkejakke eller genser under for en tidløs look som garantert vil vekke begeistring.

Elegante plagg som er funksjonelle og varme

Når det gjelder praktiske egenskaper og smarte løsninger så finner du en rekke detaljer på plaggene fra Day Birger et Mikkelsen som er til stor hjelp. De ulike jakkene fra merket har en avtagbar hette som er svært praktisk på dager hvor du ønsker å gå uten.

Hetten har også en snor som hjelper deg å tilpasse passformen slik at den sitter godt over hodet. Videre så vil samme hette også holde deg varm ettersom den er foret for bedre komfort på kalde dager. Andre praktiske detaljer inkluderer innstikkslommer som har god plass til diverse artikler som mobil, nøkler eller lignende. Du finner knapper på forsiden av jakken som både er en kul detalj og praktisk i kaldt vær. Samtidig finner du også en toveis glidelås som gjør det enkelt å dra opp jakken slik at den sitter bra på kroppen og blokkerer ut kulde.

Selve jakken er laget i ren polyester når det gjelder overmaterialet og fyllet består av dun og fjær for best mulig isolering og komfort. Du finner også et varmt innerfor som består av polyester.

Stilige plagg som er tidløse og alltid elegante

Enten du velger å gå for den grønne vinterjakken eller ser etter noe annet så er de alle et passende valg for deg som vil kle deg vel til hverdag og fest. Kombiner jakken med noen stilige støvletter, en deilig ullgenser og noen mørke jeans for en look som vil ta seg like godt ut på fest som til et forretningsmøte.