Katalog

Populære filter
278 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Raffinert og moderne med Moves hos Zalando

Kontoret, helgehverdagen eller fest? Moves har alt du trenger for Ă¥ gjøre garderoben og antrekket ditt komplett. Se gjennom Zalandos store utvalg av Moves, og gjør deg klar for enhver anledning.

Hva med en lyselilla kjole laget med polyamid, metall og elastan for et metallisk og behagelig festantrekk som nok kommer til Ă¥ gi oppmerksomhe. Eller kanskje en svart bomullskjole som passer like godt til hverdags som til kvelder ute med venner – bare bytt sko, sĂ¥ er du klar for neste begivenhet. En løs passform gjør at du har det komfortabelt, særlig pĂ¥ varmere dager, og du kan enkelt style plagget med en denimjakke eller høye boots for en avslappet, men stilbevisst look.

Skal du løpe fra kontoret til en bedre middag, kan en bluse i silkelignende stoff være akkurat det du trenger. Bruk den sammen med et blyantskjørt eller penbukser, og tilpass skoene dine til anledningen.

Vær klar for kaldere tider med Moves

NĂ¥r temperaturene synker kan det være deilig med en ekstra lang parkaskĂ¥pe med fĂ´r og overmateriale i polyester, som holder vann og snø ute, og som holder vinden i sjakk. Den ekstra lengden er ypperlig nĂ¥r du gĂ¥r i skjørt og kjoler, og holder deg komfortabel nĂ¥r du beveger deg gjennom byens travle gater.

En vinterkĂ¥pe i stilfull lilla kan være en fargeglad mĂ¥te Ă¥ vise din personlighet pĂ¥, og passer perfekt sammen med en mer nøytral garderobe. Bruk den sammen med andre farger for et ekstra personlig uttrykk.

En lett jakke laget med nylon og polyester er perfekt for de dagene som verken er varme eller veldig kalde, og passer utmerket sammen med bĂ¥de jeans, kjoler og kontorantrekket. En lys farge løfter antrekket og lar deg skinne. En blĂ¥ og stilig blazer er perfekt til kontoret , og gjør seg utmerket sammen med jeans eller en mer gateinspirert look.

Ta vare pĂ¥ stilen din med klær fra Moves

De fleste av klærne fra Moves, som du finner her hos Zalando, kan vaskes pĂ¥ enten 30 eller 40 grader, med noen fĂ¥ unntak som bør tas med til renseriet. Det er stort sett en god idĂ© Ă¥ unngĂ¥ tørketrommelen for Ă¥ best mulig ta vare pĂ¥ materialer og passform.

SkĂ¥nsomt vaskemiddel er oftest Ă¥ foretrekke, og det er alltid lurt Ă¥ vaske plaggene med lignende farger, sĂ¥ du bevarer klærne best mulig. Finvaskprogram er ogsĂ¥ stort sett det som best tar vare pĂ¥ bĂ¥de passform og fargene pĂ¥ dine nye klær fra Moves.