Populære filter
  • Herre
  • Barn
154 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Never Fully Dressed – stilsjokk for alle kvinner

Finn din glede og stil i de unike mønstrene i en kolleksjon hos Zalando, der ingen to plagg er like. Det er for eksempel giraff-, leopard- og sitrontrykk som tilbys. Her er det klesplagg for enhver kvinne, som får deg til å skille deg ut, og dette er også en del av verdiene Never Fully Dressed ønsker å formidle.

Motebutikken har sitt opphav i England, der grunnleggeren Lucy Alley begynte å sy og designe sine egne kreasjoner på foreldrenes loft og solgte dem ut lokalt. Med en voksende etterspørsel åpnet hun senere en egen butikk, og nå har merkets særegne eleganse tatt verden med storm.

Merket har også alltid stått sterkt med en positiv holdning og idé. Enhver kvinne skal kunne bruke klesplaggene og nyte av å utvide sin stil, og de forskjellige Never Fully Dressed-klærne skal fremheve bærerens individuelle kraft.

Nyt en ikonisk og sjarmerende stil i Never Fully Dressed-klær

Fra de ikoniske skjørtene som bør være i enhver garderobe, til bluser og andre klesartikler. Med Never Fully Dressed-klær får du muligheten og oppfordringen til å utfolde deg i farger og mønstre.

Kontrasterende dyreprint, ensfargede blokkfarger og blomster er bakt inn i en passform for enhver, og med behagelig materialbruk i klesplaggene står du fritt til å mikse og matche klesmerkets alle herlige trykk og mønstre for å få frem din sjarm og glede.

Uansett hvor dagen tar deg, så sørg for å inkludere et av de mange svært trendy og alltid allsidige plaggene fra Never Fully Dressed i antrekket ditt. Med dem på kroppen vil du glede deg over komfort, og de mange smilene du trekker i løpet av dagen.

Med forståelse for bærekraft

Never Fully Dressed tar ansvar, både for din velvære og for jorden rundt oss. Slik kan alle glede seg over en bedre moteverden, med et miljøengasjement som står sterkt.

I produksjonen benyttes det, når mulig, resirkulerte eller nedbrytbare materialer i de forskjellige plaggene og kreasjonene. Og, som en ekstra bonus blir til og med avfall fra produksjonen resirkulert til for eksempel både poser og masker.

Med Never Fully Dressed får du dermed ikke bare unike og herlige plagg. Du hjelper også en positiv kraft i moteverdenen for miljø og fremtiden – vinn-vinn, sier vi.

Gled deg derfor over en individuell stil som også har omtanke for enhver og verdenen selv. Her i vårt utvalg av Never Fully Dressed kan du både se bra ut og føle deg bra.