Katalog

Populære filter
635 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Ønsker du deg herlige basisplagg som fungerer like godt alene som når de matches med øvrige plagg eller tilbehør? Da er Minimum klesmerket for deg. De enkle og sofistikerte plaggene kan enkelt kles opp og ned etter ønske og anledning. Utvid basisgarderoben med noen fine klassikere som ikke går av moten.

Minimalistisk design fra Minimum

Det danske klesmerket Minimum ble etablert i Århus i 1997. Siden den gang har det skandinaviske merket gjort stor suksess med sitt enkle design og rene linjer. Minimum skaper trendy plagg og legger stor vekt på snitt og høy kvalitet i materialene de velger. Små detaljer gir plaggene det lille ekstra, og er en stor hit blant motebevisste som vil ha enkelt design blandet med nyskapende detaljer. Med sin lidenskap for mote har Minimum plassert Århus solid på motekartet både i hjemlandet og utenfor de danske grenser. Med plagg fra Minimum kan du skape din egen stil med enkle grep. Klesmerket lager flotte kolleksjoner for både dame og herre, og utvalget finner du selvsagt her hos Zalando.

Dansk enkelhet for basisgarderoben

Velger du plagg fra Minimum til garderoben din, får du flotte klassiske klær som fungerer ypperlig sammen med øvrig design, ettersom klærne har så rene snitt og fargevalg. Hele kolleksjonen kan mikses og matches sammen, og gir deg et vell av antrekksmuligheter. Urban puls og de siste motetrendene inspirerer stadig kolleksjonene, selv om det minimalistiske designet gjør at klærne er like aktuelle sesong etter sesong. Hos Zalando finner du det beste fra både dame- og herrekolleksjonen. Bukser, t-skjorter, gensere, jakker og bukser, og for damene finnes i tillegg søte topper og fine kjoler. Velg mellom en rekke ulike stiler, farger og modeller. Mange av plaggene er ensfarget, noe som gjør dem enkle å style. En stripete topp eller genser er også en klassiker å ha i skapet. Basert på hvordan du kombinerer plaggene kan du skape en rekke ulike utrykk. Velg deg ut dine favorittplagg som viser personligheten din.

Andre har også kjøpt