Katalog

Populære filter
1 458 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter
seeebitas
seeebitas
seeebitas·

Lacoste er et ikonisk merke for alle med interesse for sport og mote

Det er få merker som er like ikoniske og velkjente som det franske merket Lacoste. Oppkalt etter den legendariske franske tennisspilleren, René Lacoste har dette merket utviklet seg til et globalt motehus, som tilbyr en rekke forskjellige produktserier og produkter. Merket har røtter tilbake til 1933 og ble raskt en suksess blant tennisspillere.

Tennisspilleren Lacoste kom opp med en type kortermet skjorte som markerte begynnelsen på den moderne polo-skjorten. Selv i dag er polo-skjorter gjerne synonymt med det franske merket og er en viktig del av merkets identitet og historie.

Hos Zalando finner du en rekke ulike typer produkter fra Lacoste, slik at du enkelt kan skreddersy og finne frem til et passende antrekk. Enten du er på leting etter nye bukser, skjorte, sko eller annet så vil du garantert finne noe som passer deg fra Lacoste sitt omfattende utvalg.

Hvordan finner jeg frem til riktig klesplagg?

Ettersom Lacoste har et så omfattende utvalg av klær så kan det gjerne være vanskelig å vite hva en bør fokusere på. Et naturlig startsted er polo-skjorter og t-skjorter som passer perfekt til idrett og trening. Du finner en rekke forskjellige farger og design, slik at du enkelt kan utvide din samling av skjorter.

Når det gjelder bukser og sko så har Lacoste også et stort utvalg. Du finner blant annet en rekke ulike skomodeller, som den ikoniske, hvite sneakers som Lacoste er blitt så kjent for.

Konstruert i mykt skinn og med en tykk gummisåle for bedre grep på tennisbanen eller til vanlig bruk er dette et godt valg for deg som lever en aktivt liv. Du finner også andre sneakers i flere farger som sort eller mørkeblått hvis du heller foretrekker det.

Hvordan kombinerer jeg plagg fra Lacoste på en god måte?

Det er enkelt å kombinere ulike plagg fra Lacoste med artikler som du allerede har. For deg som vil investere i en tøff og tidløs poloskjorte så vil denne gå bra med mørke jeans og noen kule sko for en avslappet stil.

Ta gjerne på deg en stilig bomberjakke eller denimjakke hvis du ønsker et enda mer uformelt uttrykk. For deg som heller liker det tradisjonelt så finner du også en rekke fine skjorter til både herre og kvinne, som vil passe utmerket til en tur på kontoret eller sosiale begivenheter. Disse skjortene fra Lacoste vil gå fint med noen klassiske sko og noen elegante chinos for en profesjonell look.