Katalog

Populære filter
487 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Danske InWear er en av grunnene til at vi elsker skandinavisk design. De urbane plaggene med en feminin vri sklir perfekt inn i alle garderober. Delikate farger, romantiske detaljer og klassisk snitt sørger for at enhver kvinne kan kle seg med stil, enten det er myke bomullsbukser, lekne bluser eller fotside kjoler som faller i smak.

InWear - klassisk design, moteriktige antrekk

Kolleksjonene til InWear sørger for at dagens trender kan skli rett fra catwalken og inn i garderoben din i form av elegante, allsidige klær. Ensfargede, mørke bluser og skjørt er perfekte basisplagg som du kan tilpasse din personlige smak. Stilfulle ulljakker og behagelige jumpere sørger dessuten for at du slipper å fryse på vinteren, samtidig som du kan føle deg trygg på at du har stilen i behold. Slenger du over en skinnjakke, får romantiske topper en rocka look, samtidig som høyhælte pumps og fargesterke smykker gir tidløse cocktailkjoler en unik vri.

Sprit opp stilen med InWear

Dersom du ønsker å tilføre noe nytt og spenstig til stilen din, er det ikke alltid så mye som skal til. Velger du lekne plagg fra InWear med sterke mønstre, farger eller striper, gir du hele garderoben din et nytt look med bare et eneste plagg. For eksempel, stripete eller mønstrete bluser og gensere livner til jeans, skjørt og bomullsbukser, og du kan variere dem med blazere, bombejakker og kåper. Dermed får du testet ut nye trender, uten å gå for hardt ut. Selv små detaljer kan gjøre stort uttrykk, når du velger kvalitetsplagg fra InWear.

Andre har også kjøpt