Katalog

Populære filter
1 527 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Ønsker du deg en behagelig stil som ikke går på kompromiss med design? Da bør du ta en titt på kolleksjonen til Marc O'Polo. Det svenske merket med base i Tyskland benytter de beste materialene i kolleksjonene sine, og sørger for at du alltid kan føle deg bekvem samtidig som du ser velkledd ut. Marc O'Polo designer klær, sko og accessoirer for både, dame, herre og barn.

Moderne avslappet med Marc O'Polo

Marc O'Polo ble etablert i Sverige i 1967 av svenske Rolf Lind, Göte Huss og amerikanske Jerry O'Sheets. De tre vennene fokuserte på å lage behagelige klær av naturlige materialer som bomull, silke, skinn og lin. Det enkle, men raffinerte designet har tatt moteverdenen med storm og de klassiske klærne er like populære og aktuelle i dag. Med klær fra Marc O'Polo er du alltid velkledd, enten til jobb, skole, fritid eller festlige anledninger. Ta på en enkel bukse matchet med en fin skjorte, et lekkert skjerf, snøresko og et skinnbelte - og du er klar for hva dagen måtte bringe. Det er ikke uten grunn at Marc O'Polo klær og accessoirer selges over hele verden. Det tidløse designet og kvalitetsmaterialene tiltaler de fleste.

Klassisk tidløs design

I nettbutikken til Zalando har vi samlet det beste fra Marc O'Polo. Her finner du klær, sko og accessoirer både for dame, herre og barn fra 2-16 år. De små kan velge blant deilige gensere, topper, kjoler og t-skjorter med trykk, i tillegg til badeshorts, bikinier og badedrakter i flotte mønstre og striper. Damekolleksjonen består av en rekke behagelige kjoler, bikinier og badedrakter, tunikaer, t-skjorter, bluser, topper, kåper, skjerf, gensere, bukser, skjørt, sandaler og cardigans. Med en lekker skulderveske eller clutch piffer du lett opp antrekket. Herrekolleksjonen byr blant annet på shorts, t-skjorter, joggesko og badesko. Med plagg fra Marc O'Polo får du enkelt en tidløs og elegant hverdagsgarderobe.

Andre har også kjøpt