Katalog

Populære filter
1 832 produkter
stefan_ok
stefan_ok
4 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Marc O'Polo – behagelig, avslappet og moderne

Moteriktige plagg kombinert med avslappende snitt og komfortable materialer er det som kjennetegner Marc O'Polo. Merket ble etablert i Sverige 1967 av amerikanske Jerry O'Sheets, og svenskene Rolf Lind og Göte Huss. De tre herrene har siden oppstarten benyttet seg av naturlig komfortable materialer som ull, bomull, lin, silke og skinn i sine kreasjoner.

Plaggene skulle være enkle og behagelige, men samtidig raffinerte. Kombinasjonen av de behagelige materialene og det raffinerte snittet tok moteverden med storm, og har gjort motehuset like aktuelt i dag som det var den gangen.

Med klær fra Marc O'Polo ser du velstelt og velkledd ut, samtidig som det ikke går på bekostning av komfort. Kolleksjonen består av klær, sko og tilbehør til både damer, herrer og barn, slik at hele familien kan føle seg bekvemme i sine favorittplagg.

Behagelige hverdagsklær

Selv om snittet på plaggene gir en raffinert og noe mer elegant look kan Marc O'Polo benyttes til alle slags anledninger, fra hverdag og jobb til sosiale sammenkomster på kvelden og i helgene. Uansett hva du skal begi deg ut på er Marc O'Polo et trygt valg.

Selv de enkleste plaggene, som sorte bukser og en hvit bluse, kan bli både formelle og hverdagslige, alt avhengig av hvordan du kombinerer plaggene. Enkle bukser med en t-skjorte og sneakers gir deg en casual og avslappet look. De samme buksene kan du også kombinere med en bluse, blazer og et tørkle i halsen for et noe mer formelt uttrykk.

Skjorter kan brukes på jobben med et skjørt eller en pen bukse, til hverdagen med jeans, og til formelle møter med en drakt. Uansett hva slags overdel eller underdel fra Marc O'Polo du velger kan du være trygg.

Design som varer

Marc O'Polo har designet klær for hele familien, dette inkluderer også barna. Barnekolleksjonen passer til barn fra 2 til 16 år, og byr på komfort til barn og unge gjennom alle hverdagens mange hendelser. Barna kan velge mellom nydelige kjoler, komfortable gensere og topper i ulike farger og mønstre.

Herreavdelingen til Marc O'Polo er designet med komfort for menn i fokus. Her finner du et bredt utvalg av t-skjorter i lette og myke materialer, bukser som passer både på jobb og i hverdagen, samt gensere, jakker og sko som gir antrekket det lille ekstra.

Damekolleksjonen består av alt fra lekre kjoler til komfortable bukser og overdeler i ulike farger og fasonger. Plaggene sklir rett inn i garderoben din, og du kan være trygg på at de vil glede deg i lang tid fremover.