Gavekort

Gi en gave som aldri går av moten

Gavekort to go

Print selv

Print gavekortet selv om du ønsker å gi gaven personlig.
Fra 50 kr

Send via e-mail

Vi sender det direkte til din innboks.
Fra 50 kr

Gavekort med bilde

Lag gavekort
Lag ditt eget gavekort

Skriv det ut selv for en unik gave som de kommer til å huske.
Fra 50 kr

Gavekortet i posten

Send et gavekort
Kommer snart

Det originale Zalando-gavekortet
Fra 150 kr

Send en gaveboks
Kommer snart

Gå all-in med vår premium gaveboks.
Fra 500 kr

Gavekort for bedrifter

Kjøp gavekort til din bedrift

Oppmuntring, belønning eller bare en takk.

Zalandos gavekort

I forkant av hver bursdag, jubileum og julaften stiller vi oss det samme spørsmålet: Hvordan ser den perfekte gaven ut? Svaret er et gavekort fra Zalando. Ønsker du å takke noen som har gjort deg en tjeneste? Eller skal det være noe mer i forbindelse med et bryllup? Et gavekort fra Zalando er en perfekt oppmerksomhet og en gave som både varmer og gleder. Du bestemmer selv verdien på gavekortet, som kan variere mellom 150 - 2000 kroner. Det fine er at gavekortet kan brukes til mer enn bare å handle klær og tilbehør. For eksempel kan du vekke til live en ny hobby ved å gi mottakeren muligheten til å kjøpe et komplett sportsutstyr.

Gavekortet fra Zalando gjør at du kan gi flotte og praktiske gaver

Alt annet enn kjedelig: Vi har flere gavekort som kan brukes til shopping – alle med moteriktige motiv av blant annetklokker, solbriller og sko. I tillegg til at kortene er fine å se på, kan det gi inspirasjon til den heldige mottakeren. Blant de forskjellige gavekortmodellene kan du velge designet som passer best til anledningen og mottakerens stil. Du kan også legge ved en personlig hilsen som kan leses på gavekortet eller PDF-versjonen. Send et bursdagskort eller «Gratulasjonskort» til en venninne, eller gled moren din på julaften.

Valget er ditt: Skriv ut gavekortet selv eller få det tilsendt i posten

Zalando tilbyr gavekort i 3 forskjellige formater, slik at du er sikker på at gaven kommer frem i tide. Har du sans for det tradisjonelle kan gavekortet sendes i posten som et lite bursdagskort.. Om du er typen som ofte er sent ute med gavene til de du er glad i, noe som betyr at du ikke har tid til å sende kortet med vanlig post - da kan du velge å skrive ut gavekortet som PDF-dokument eller få det tilsendt på e-post. Husk at du ikke kan bytte et gavekort du har kjøpt av Zalando.

Ønsker du at gavekortet er sammenrullet og holdes sammen av et fint silkebånd, eller kanskje at det brettes sammen i et lite etui? Vi fikser dette for deg, slik at gaven er klar til å overrekkes. Julegavekortet gjør at det ikke lenger er noe problem med alle gavene som må kjøpes og pakkes inn før julaften, nå kan du heller bruke tiden på å finne det perfekte juleantrekket.

Slik løser du inn Zalando-gavekortet ditt

Når du bestiller skriver du gavekortkoden i det påkrevde feltet. Det er viktig å gjøre dette før du avslutter prosessen. Gavekortkoden kan nemlig ikke løses inn etter dette. Hvis du laster inn gavekortet på kontoen din rett etter at du har mottatt gavekortet, trenger du bare å hente det frem på én av de neste to bestillingene dine.

Du kan kombinere så mange Zalando-gavekort du ønsker opptil en grense på 9.400 kroner. Vær obs på følgende: Zalando-gavekort kjøpt på andre lands nettsteder er ikke gyldige på zalando.no. Skal du kun kjøpe en billig t-skjorte og ønsker å spare det resterende beløpet? Ikke noe problem. Vi krever ikke at en ordre har en spesifikk verdi. Zalando-gavekortet har heller ingen utløpsdato, noe som betyr at det er gyldig til hele beløpet er brukt opp. Det er imidlertid viktig at du tar godt vare på kortet, ettersom vi ikke kan erstatte beløpet eller betale dette ut i kontanter.

Du kan selvfølgelig returnere en vare selv om denne er betalt med et gavekort. Verdien på den returnerte varen godskrives hos Zalando, og du kan bruke dette beløpet på din neste bestilling.

Mindre

Få 10% på din neste bestilling?*

Abonner på Zalandos nyhetsbrev og få 10% på din neste bestilling i tillegg til eksklusive tilbud, ukentlig moteinspirasjon og personlige stiltips direkte i innboksen.

Under Personvern kan du lese mer om hvordan Zalando behandler dine data.