Din innboks

Det handler om stil

Abonner på nyhetsbrev fra Zalando

Rediger dine innstillinger

Hva er du mest interessert i?

Les mer under Personvern. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet uten kostnad.

Si det med et gavekort

Det er slett ikke alltid enkelt å vite hva man skal kjøpe til sine kjære til spesielle anledninger, og at det er så mange valgmuligheter gjør det heller ikke enklere. Her hos Zalando har du mye å velge mellom, men vil du være sikker på at den du kjøper til kommer til å få noe de virkelig vil ha, er det én ting som gjelder: Gavekort.

Her hos oss finner du flere forskjellige alternativer, så det trenger ikke å være ”kjedelig” å være på mottakersiden. Da kan du gjøre det både personlig og praktisk.

Se gjennom de forskjellige gavekortene her hos oss, og gled deg til å glede dine nærmeste. Finnes det noe bedre?

Gjør det personlig med digitale gavekort

Her hos Zalando kan du personliggjøre digitale gavekort, så opplevelsen av både å gi og få blir varm og fin. Du kan for eksempel skrive en personlig hilsen på det digitale gavekortet, og legge til et eget bilde, for eksempel av et av favorittminnene dine med mottakeren.

Hva med et bilde fra første date når dere feirer årsdag? Eller et herlig ungdomsminne til venninnen som har sett deg gjennom tykt og tynt? Med denne funksjonen kan du virkelig vekke følelser, og forvandle gavekort fra noe upersonlig, til noe meningsfylt.

Uansett hvilket bilde du velger, vil det være et fint element som gir det lille ekstra. Kombinert med en personlig hilsen, kan det neppe slå feil.

Gjør det spennende

Digitale gavekort er definitivt praktiske, men det er allikevel noe med å gi en fysisk gave. Her hos Zalando kan du få det beste fra begge verdener, og bestille et innpakket fysisk gavekort.

Disse gavekortene kommer i en søt liten gaveeske, og du har flere design å velge mellom. Dette er også en fin måte å gjøre gaven litt mer personlig på. Velg et design som matcher personligheten til mottakeren, og la dem føle at du setter pris på dem akkurat sånn som de er.

Og ikke minst, er jo små, fysiske gaver litt ekstra spennende, og da passer et gaveinnpakket gavekort fra Zalando perfekt. Hvis du vil gjøre enda litt mer ut av det, kan du gjerne skrive et kort, og si et par ord om hvorfor du er glad i mottakeren og hvilken kategori du foreslår at de bruker gavekortet på – kanskje har de for eksempel lenge lett etter en ny jakke, og da kan du foreslå at de ser gjennom utvalget av jakker hos Zalando.