Katalog

Populære filter
781 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Monki: Hot streetstyle møter skandinavisk design

Monki er merket for kreative og moteinteresserte jenter. Sterke farger og spennende mønster blandes med klassiske basisplagg for å skape en særegen miks av klesplagg som kan kombineres og styles i nesten det uendelige. Er du klar for å slippe fantasien løs og skape din egen personlige stil?

Vågal streetstyle med en skandinavisk vri

Hete gatemoter mikses med et stilrent skandinavisk design for å skape unike plagg og antrekk for modige unge kvinner. Dette er klær for deg som elsker å vise din personlighet med moteplagg, sko og statement-smykker, og du er heller ikke redd for å skille deg ut i mengden – tvert imot, du elsker å vise verden hvem du er og hva du står for.

Den urbane og særegne stilen til Monki er perfekt for dem som ikke lar seg styre av vanlige trender, men heller bruker trendene til å eksperimentere med personlig stil. Det finnes knapt en bedre måte å uttrykke personligheten din på enn ved å vise dem frem med klærne og tilbehøret ditt. Monki er et perfekt merke når du ønsker å bygge opp en garderobe som simpelthen oser av en sofistikert, men freidig stil.

En fresh og kul stil fra topp til tå

Kolleksjonene preges av elegante hverdagsplagg i kjent nordisk stil, iblandet statement-plagg som inspireres av internasjonale it-jenter og streetstyle-stjerner. Resultatet er en funksjonell garderobe med antrekk som enkelt kan styles til å bli unike og moderne. Du finner dessuten mye mer enn bare kule klær i kolleksjonene til Monki. 

Merket kan friste med det meste som behøves for å skape en helhetlig look, inkludert sko og annet tilbehør som vesker, skjerf og smykker. Du kan velge mellom mange ulike farger og mønstre. Dyreprint gir antrekket ditt en glamorøs touch, mens et elegant skjerf piffer opp stilen din i en fei.

Enkle stylingtips som fresher opp stilen din på et blunk

I tillegg til vågale trendplagg, tilbyr Monki et elegant utvalg av klassiske basisplagg som tåler tidens tann. Du trenger ikke å bekymre deg for at disse klærne skal gå av moten. Den rene stilen gjør at du kan bruke dem i en lang periode og stadig friske opp looken ved å kombinere dem med nytt tilbehør og enkelte statement-plagg. 

Du kan bruke ett og samme basisplagg til å sette sammen minst tre forskjellige looks, for eksempel med et en lårkort, mønstret kjole i en frisk farge som utgangspunkt. Til hverdags kan du bruke den med et par jeans under, sneakers og solbriller. Det skaper en superkul kontrast. Du holder deg god og varm om det er kjølig ute, samtidig som det hele ser ganske avslappet ut.

Du kan også bytte jeansen ut med strømpebukse og heller ha en genser over deg. Kjolen blir dermed til et skjørt, og sammen med flate sandaler og diskré øredobber skaper du et feminint og elegant antrekk. På kveldstid er det bare å bytte ut genseren med en kul skinnjakke, et par lekre pumps og sette håret opp i en høy hestehale med volum i røttene.

Hvordan du bygger opp drømmegarderoben med Monki

Du kan gjerne tenke på basisplaggene som et fundament i garderoben. Du bør ha flest av disse plaggene, ettersom de som regel er enklest å style. Deretter bygger du på med velvalgte statement-plagg og enkelte trendplagg for å gi antrekket en personlig vri. Smykker, sko og tilbehør er siste finpuss på verket. Det rette tilbehøret har kraft nok til å heve hverdagsantrekket til nye høyder.

I tillegg finnes det enkelte typer sko som du bare må ha for å bygge opp en komplett og stilig garderobe. Klassiske sneakers slår aldri feil og kan brukes til både jeans og kjole. Et par pumps passer til det aller meste, enten du vil style antrekket opp eller ned. I tillegg anbefales det å kjøpe et par boots eller støvletter som er behagelige i bruk.

Når du først har tatt deg tid til å bygge opp en funksjonell garderobe, går selve stylingen som en lek. En Monki-jente vet nemlig at alle anledninger er den rette anledningen til å vise frem stilfulle og moderne antrekk – gaten er akkurat like hot som catwalken for å fremheve din personlige stil og smak.