Katalog

Populære filter
904 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Noisy May er det perfekte klesmerket for deg som elsker jeans og leken mote. Det danske merket lager klær for tøffe jenter som ikke er redd for å skille seg ut, og som følger med på trender. I kolleksjonen finner du denim i alle varianter, men også en rekke andre lekne plagg for den kreative.

Energisk mote med Noisy May

Målsetningen for Noisy May har hele tiden vært å være nummer én innen denim, og det synes godt i kolleksjonene når det kommer til alle detaljene som legges i å skape jeans i verdensklasse med perfekt passform og vask som passer enhver. Lidenskapen for denim kombinert med kjærligheten til nyskapende design har skapt et energisk klesmerke for selvstendige jenter som våger å skille seg ut. Dette er merket for den unge fashionistaen som ønsker en kleskolleksjon som matcher personligheten og humøret og samtidig følger det siste av trender. Bak merket står danske BESTSELLER, som også står bak merker som Vero Moda, Only og Jack & Jones.

Urban og uredd stil for den motebevisste

Med klær fra Noisy May bringer du energi til garderoben din. Plaggene er perfekte for en aktiv hverdag, og kan kombineres til uendelige antall antrekk. Jeansene kommer i alle passformer og vasker, og kan matches med bluser og lekre topper for en sofistikert look, eller med en collegegenser og et par sneakers for en avslappet og urban stil. En dongeribukse med høyt liv blir perfekt til en hvit bluse, og hvorfor ikke kombinere det med en bombejakke i blonder? Legger du til et par pumps og en lekker håndveske er du straks klar for en tur på byen med venner. Se hele utvalget hos Zalando og klikk hjem noen nye, energiske favorittplagg i dag.

Andre har også kjøpt