Populære filter
1 942 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Ikonisk, stilfull og av topp kvalitet - her snakker vi selvsagt om legendariske Calvin Klein. Fra behagelige boksere til rålekre skjerf, feminine skjørt til stilrene T-skjorter, sofistikerte vesker til urbane sko, her får du alt du kan drømme om, fra et av de største merkenavnene på markedet. Er du klar til å rocke CK-looken?

Rock stilen din med tidløse og ikoniske Calvin Klein

Kolleksjonene er tidløse nok til å være verdt investeringen, samtidig moderne nok til at du kan style dem etter din egen, unike personlighet og smak. De klassiske plaggene har alle en særegen vri som oser ekte CK-attitude. Alt av klær og tilbehør er enkle i bruk, klar til at du skal fylle dem opp med autentisitet og individualitet fra første stund. Glem alt om å rote fortvilet gjennom klesskapet, på jakt etter noe som passer sammen. Har du noen nøkkelplagg fra Calvin Klein i garderoben, kan du mikse og matche etter humør og anledning. Det er bare å la uanstrengt eleganse og casual sporty gå hånd i hånd med antrekkene fra dette merket.

Din look, din stil, din attitude

Du bestemmer selv i hvilken retning du ønsker å dra stilen. Damene kan rocke gatemoten med en klassisk genser med logo på brystet, kombinert med skinnskjørt og fargerik tights under. Kontrasten med skinn og bomull, sporty og rocka, gir antrekket ditt en spennende vri. Hiv gjerne på deg et par boots på beina, og sleng en treningsbag over skulderen istedenfor veske for å fullføre looken. Som dere stilfulle menn allerede er klar over, kan dere tilpasse plaggene på samme vis. Kombiner en av deres klassiske, tettsittende T-skjorter med et par stramme jeans, gjerne med en bombejakke over skuldrene, for et klassisk antrekk som garantert aldri svikter. Ønsker du å steppe opp stilen, er det bare å slenge en skjorte over skuldrene og bytte jeansen ut med et par elegante chinos. Uansett hvilken stil du kjører, kan du trygt kjøre CK-stilen.

Vi anbefaler