Katalog

Populære filter
1 442 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Moschino: Kreativ design som får oss til å smile

Moschino er verdenskjent for sin kreative og nyskapende design. Gamle klassikere blir nytolket på en spennende måte. Alt av plagg og tilbehør har en unik vri som setter dem i særklasse, samtidig som et elegant preg blir bevart i designet. Sterke farger, morsomme motiv og vågale detaljer gjør at merket er elsket og yndet i moteverdenen.

Klær og tilbehør som får oss i godt humør

Det sies at Moschino er favoritten til jenter som elsker å inspirere og overraske med kreative antrekk. Dette er lett å se når du ser hvor artige kolleksjonene er. Det skal ikke mye til før du garantert blir et blikkfang på gaten. Dette merket elsker å gå sine egne veier, og de tolker nye trender med selvironi og skråblikk. 

Du kan trygt se vekk fra uttrykket «less is more» når du styler disse produktene. Produktene har en overflod av detaljer, farger og spenstige løsninger. Det er vanskelig å ikke bli i godt humør av dette designet. Om du du ikke ønsker å overta hele stilen, kan du med fordel velge deg ut et par sko eller en veske og få en artige vri på stilen din.

Slipp kreativiteten fri

Vi snakker ofte om en balanse mellom basisplagg og statement-plagg, og det kan virke som alle kolleksjonene fra dette designermerket er et eneste stort «statement». Dette gjør det enkelt å bruke produktene til å fremheve personligheten din, enten du elsker å eksperimentere med dristige kombinasjoner eller du vil style opp en ellers elegant stil med edgy detaljer.

Du frisker opp hverdagsantrekket ved å først ta en t-skjorte med knallfarge fra Moschino. Kombiner dem med jeans, et par klassiske boots og en stilren blazer. Du får dermed en artig look, samtidig som helheten og balansen tones ned. Du kan også gå «all in» med et farget skjørt i sterke farger, og forsterke dette med store motiver og vesker med frynser. Prøv deg frem og ha det gøy!