Katalog

Populære filter
1 001 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Et designermerke med glimt i øyet! Det italienske designermerket ble etablert i 1983 av Franco Moschino. Han fungerte som designer for kjente merker som Versace, men syntes moteverdenen var preget av et for stort alvor. Han mente mote skulle være morsomt og spre glede. Han første kolleksjoner ble derfor møtt med stor applaus av både fagfolk og kunder. Franco Moschino skapte sitt eget merke, og vakte stor oppmerksomhet med sine provokative, fargerike og surrealistiske kolleksjoner. Kolleksjonene var kjennetegnet av ironiske, parodiske og satiriske detaljer. Moschinos motevisninger ble til egne happenings og Franco hadde dermed på kort tid erobret moteverdenen med sin innovative mote inspirert av pop art, dadaismen og surrealismen. Ofte brukt på kolleksjonene er utropstegn, fredstegnet eller ulike variasjoner av det italienske flagget. Franco lot modeller gå på catwalken som ulike figurer, som Miss Piggy eller dronning Elisabeth. Han parodierte også andre designermerker, noe som selvsagt vakte stor oppmerksomhet. For eksempel designet han en t-skjorte med påskriften «Channel No.5». Franco Moschino døde kun 44 år gammel og hans daværende assistent har i dag det kreative ansvaret.

Moschino - Provokativ og revolusjonerende!

Moschino har lansert flere sublinjer siden etableringen og dette med stor suksess. Love Moschino og Moschino Cheap & Chic er blitt mottatt med stormende applaus. Moschino har sin faste plass i rekken av verdens mest eksklusive designermerker. I Zalando sin nettbutikk for sko og mote kan du finne et stort utvalg av både Moschino, Love Moschino og Cheap & Chic. Enten du er på utkikk etter sko, klær, accessories, eller vesker, på Zalando finner du et eksklusivt utvalg av motehusets fantastiske produkter. Er du heldig finner du nettopp din nye favorittveske, bukse eller kjolen til neste fest!

Moschino: Kreativ design som får oss til å smile

Moschino er verdenskjent for sin kreative og nyskapende design. Gamle klassikere blir nytolket på en spennende måte. Alt av plagg og tilbehør har en unik vri som setter dem i særklasse, samtidig som et elegant preg blir bevart i designet. Sterke farger, morsomme motiv og vågale detaljer gjør at merket er elsket og yndet i moteverdenen.

Klær og tilbehør som får oss i godt humør

Det sies at Moschino er favoritten til jenter som elsker å inspirere og overraske med kreative antrekk. Dette er lett å se når du ser hvor artige kolleksjonene er. Det skal ikke mye til før du garantert blir et blikkfang på gaten. Dette merket elsker å gå sine egne veier, og de tolker nye trender med selvironi og skråblikk. 

Du kan trygt se vekk fra uttrykket «less is more» når du styler disse produktene. Produktene har en overflod av detaljer, farger og spenstige løsninger. Det er vanskelig å ikke bli i godt humør av dette designet. Om du du ikke ønsker å overta hele stilen, kan du med fordel velge deg ut et par sko eller en veske og få en artige vri på stilen din.

Slipp kreativiteten fri

Vi snakker ofte om en balanse mellom basisplagg og statement-plagg, og det kan virke som alle kolleksjonene fra dette designermerket er et eneste stort «statement». Dette gjør det enkelt å bruke produktene til å fremheve personligheten din, enten du elsker å eksperimentere med dristige kombinasjoner eller du vil style opp en ellers elegant stil med edgy detaljer.

Du frisker opp hverdagsantrekket ved å først ta en t-skjorte med knallfarge fra Moschino. Kombiner dem med jeans, et par klassiske boots og en stilren blazer. Du får dermed en artig look, samtidig som helheten og balansen tones ned. Du kan også gå «all in» med et farget skjørt i sterke farger, og forsterke dette med store motiver og vesker med frynser. Prøv deg frem og ha det gøy!