Katalog

Populære filter
228 produkter

En kombinasjon av utsøkt håndverk og fremtidsrettede idéer, har stilt skoene til Clarks i en klasse for seg i over 200 år. Avansert teknologi, omhyggelig håndarbeid, moderne materialer og kreativt design gir deg en perfekt blend av skreddersøm og innovasjon, tilpasset de høye kravene til en moderne verden.

Utforsk livet med Clarks på beina

Er du sulten på livet, har sterke meninger om mote og vet hvordan du skal skape deg en autentisk stil? Eller ser du etter et elegant, men praktisk tilskudd til skoskapet, slik at du kan skride selvsikkert gjennom hverdagen med komfortable sko? Clarks utforsker en spennende verden av skomote til både kvinner og menn, og vi digger hver eneste modell. Klassiske pumps, tøffe boots, sporty sneakers, støvletter, snøresko, platåsko - fellesnevneren for dem alle er et velutviklet design og avansert produksjonsteknologi som gjør dem svært behagelige for foten. Her får du uanstrengt eleganse, utvalgte materialer og høy kvalitet ned til hver minste detalj.

Riktige sko gjør hverdagen enklere

Et tidløst, klassisk design gjør at du enkelt kan tilpasse skoen etter antrekk og begivenhet, uten å bruke evigheter på å finne ut hva som passer. Den enkle, men samtidig elegante stilen gjør dem svært anvendelige. Du trenger kun gjøre små justeringer i stylingen og friske opp antrekket ved å bytte ut enkelte nøkkelplagg. Bootsene i brunt eller sort skinn for eksempel, passer like godt til jobb som på fritiden. Du styler dem ned med jeans, tettsittende T-skjorte og sort cardigan, eller opp med et par diskré chinos til ham eller A-line skjørt til henne. Uansett hva du går for, er det nærmest umulig å trå feil.

Se også

Snørestøvletter

Salg på boots til dame

Sporty snøresko

Skuldervesker