Katalog

Populære filter
1 235 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Sexy og sensuell, leken og feminin, edgy og med attitude - dette er hvorfor LASCANA er en braksuksess når det kommer til undertøy, badetøy og strandklær for kvinner. Designet kombinerer en klassisk, tidløs stil med trendy og eksperimenterende detaljer, og det er nettopp derfor vi falt for de fristende plaggene til LASCANA. Lekkert undertøy, som er behagelig i bruk, gir uten tvil selvtilliten en boost.

LASCANA - undertøy som sitter perfekt

Det er lett å falle pladask for de elegante BHene og lekre bikiniene. Når du skal kjøpe deg nytt undertøy og badetøy, er det derimot ikke bare et lekkert design som gjelder. Det er viktig at plaggene sitter perfekt på kroppen. For eksempel, bruker du BH i feil størrelse kan det føre til både ubehag og hodepine. LASCANA har mange ulike størrelser og BH-cups, blant annet plus size. Du finner derfor garantert noe som passer for din kroppsfasong og personlige preferanser, enten du foretrekker push-up BH eller triangel.

Spenstig utvalg og god komfort

På Zalando.no finner du mange godbiter fra LASCANA, som myke truser, raffinerte BHer, sporty jumpsuits, feminine pysjamaser, sensuelle bodyer og bikinier med herlige farger og mønstre. Ingenting slår den sommerfølelsen som vi får av å leke oss i bølgene med en fresh bikini, eller den boosten vi får av å møte dagen med undertøy som både er behagelig og elegant. Enten du ønsker å skli inn i en deilig og sensuell pysj om natten eller slå deg løs på stranden på dagen, har LASCANA noe for deg.

Andre har også kjøpt