Katalog

Populære filter
402 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

La beina og føttene skli ned i deilige, myke tights og strømper med lekker design. FALKE er merket for deg som krever perfekt passform, høy kvalitet og vakker estetikk, iblandet unike og lekne farger, mønstre og tekstiler. Fra treningssokker til delikate strømpebukser, ekte stil og velvære begynner med eksepsjonelt undertøy.

FALKE - når kun det beste er godt nok

Når dette merket streber etter å designe den optimale strømpen, har de individualister, perfeksjonister, globetrottere og eventyrere i tankene. Det sier litt om variasjonen og allsidigheten, samtidig som de har dette til felles; et ønske om funksjonell estetikk, innovative løsninger og stor livslyst. En sokk er ikke bare en sokk; den skal bære deg gjennom dagen, regulere temperatur, tilpasse seg aktivitet og matche det øvrige antrekket. En god strømpebukse er på samme måte verdt investeringen. Den skal fremheve den vakre festkjolen, reflektere din personlighet og være av så høy kvalitet at den ikke rakner før du kommer deg ut døren.

Detaljen som kan fremheve eller rote til antrekket

Sokker, strømper og strømpebukser har mye å si for helheten i antrekket. Selv om det kan være koselig og sjarmerende med artige mønstre og prints på sokkene, tar det seg ikke like bra ut til sofistikerte og stilrene klær. FALKE sørger for at du kan ha et variert utvalg av nøytrale sorte og hvite sokker, fargesterke og mønstrete stillongs, varme strømper og elegant tilbehør, uansett begivenheten. Stylingstips: Damer, om dere ønsker å bruke skjørt og kjole på kjølige dager, kan fargerike strømper være et iøynefallende og trendy tilbehør som gir antrekket det lille ekstra. Ikke vær redd for å leke deg og teste ut motegrensene dine. Mørkegrønne og blå tights ser fantastisk ut til sorte skinnskjørt, gjerne med en strikkejakke i matchende farger over skuldrene.