Katalog

Populære filter
124 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Trendy og nødvendig fra La Sportiva

Det italienske merket La Sportiva fører skotøy og klær med et høyt fokus på ytelse. Produktene er laget for deg som klatrer, løper, går i fjellet og står på ski, og de tekniske aspektene som kreves av sportsutstyr er godt ivaretatt.

Lev din drøm utendørs med god samvittighet

Utfold deg med god samvittighet. Dette er kvalitetsutstyr produsert i innovative materialer med høyt fokus på bærekraft. Hos La Sportiva finner du noe for enhver smak!

I dag sponser varemerket flere klatreutøvere og er den offisielle partneren til Milano Climbing Expo. Merket har egne team innen ski, fjellsport og løping bestående av utøvere som bruker og tester produktene, og siden etterkrigstiden har deres innovative måte å designe sportsutstyr på satt standarden på flere områder. Selskapet har vunnet flere prestisjetunge priser, blant annet for sitt fokus på bærekraft. 

Sko som dekker mange behov

De som liker å utfordre seg selv i klatreveggen vil finne fantastiske klatresko og nødvendig utstyr her. Fottøyet er ideelt for alle typer fjellklatring, enten du buldrer, takler glatte fjelloverflater eller rene klipper. For deg som foretrekker vinteraktiviteter, er alpinstøvlene fra La Sportiva ikke bare stilige å se på, men også helt rå i bakken. Takket være karbonkonstruksjonen og banebrytende design som holder den lett og fin, er dette noen av markedets mest avanserte skistøvler. 

Er du aktiv og liker å løpe, foreslår vi at du prøver et par lette løpesko med forsterket hæl og tå. I god, italiensk tradisjon er designet til alt fra dette merket trendy og stilig, så du kan gjerne bruke løpeskoene til et par jeans eller chinos på fritiden eller på jobb.

Mer enn bare en skoprodusent

I dag er La Sportiva ikke lenger «bare» en skofabrikk, men et allround friluftsmerke hvor mange av produktene har flerbrukspotensiale. Prøv en av deres lette fjellsko som et komfortabelt alternativ til og fra jobb. Hvis du jobber og står mye ute, kan disse også være gode arbeidssko. 

Drar du til fjells eller skogs så fort du har anledning? Da kan det være lurt å investere i et par gode fjellsko eller terrengsko med Gore-Texmembran. Her finner du mange produkter som er perfekte for det norske utendørsklimaet, og vi elsker de fine turbuksene med strikk i livet som også kan brukes til å løpe i. Kombinerer du dem med en tynn dunjakke i en sprek farge har du raskt en energisk og personlig look!