Katalog

Populære filter
69 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

G-SHOCK er den ultimate tøffe klokken

Tøff klokke til den tøffe livsstilen. Dette er klokken som er laget av et materiale som gjør at du kan leve den aktive livsstilen du drømmer om, uten å ta av deg klokken. Ut fra trippel-10-konseptet har designerne laget en klokke som tåler 10 meters fritt fall, 10 bars trykk under vann og har 10 års levetid på batteriet. For å få til dette har designerne skapt en struktur som tåler støt ved hjelp av en hul struktur på selve huset, beskyttende lag utenpå og bruken av dempende materialer rundt kritiske deler av klokken. Inne i huset er de viktige delene pakket inn for å forhindre at et støt skal skade innvendige elementer. Dempingen er så forseggjort at det vil være som om delene flyter i luften i fritt fall. På noen modeller vil du finne et metallbånd som tåler en støyt, og som er laget av et anti-ripe-materiale for å holde armbåndet fint lenger. Klokken er derfor forhindret fra å bli skadet selv om du mister den.

Tekniske forbedringer som du bare kan nyte

Det er de tekniske forbedringene som gjør at de tøffe armbåndsurene fra G-SHOCK skiller seg ut fra mengden. Helt fra miljøvennlig solteknologi og Bluetooth til GPS og radioteknologi, så har de forskjellige modellene en teknologi som du bare kan nyte. Idéen til konseptet ble født for over 30 år siden i Japan, da en ingeniør designet et armbåndsur som kunne motstå sentrifugale krefter og et høyt vanntrykk. Etter det har G-SHOCK blitt et navn på uavhengighet og for å presse grensene. At flere er kronografklokker er bare enda en teknisk forbedring som du kan dra fordelen av. At ingeniørene hele tiden finner nye forbedringer samtidig som vi kan stole på at uret viser riktig tid, gjør de tekniske forbedringene til et spennende innslag i hverdagen.

Kul, tøff og trendy

G-SHOCK har teknologien og materialene på plass inne i et sporty utseende av et armbåndsur. Armbåndsurene har de viktigste funksjonene som dato, stoppeklokke og lys inne i et klokkeglass av mineralglass og et hus av plast. Urverket er av kvarts. Og selv om armbåndsuret viser tiden analogt med visere, så viser den gjerne samtidig tiden digitalt. Hoveduttrykket til en G-SHOCK er lett gjenkjennelig med sine kule og tøffe stil, men den kommer i flere forskjellige farger, varianter og modeller, som gjør at du kan velge akkurat den modellen som passer til deg og din personlige stil. Alt fra den svarte enkle, til den gjennomsiktige litt feminine, den hvite helt rå til den flerfargede. Designerne har virkelig lekt seg med modellene og uttrykkene og gitt dem herlige detaljer som du kan boltre deg i.  Enten du vil ha en klokke som trekker frem den aktive, sporty personen som du er, eller du vil ha en litt mer diskré som viser deg tiden under dressermet, så vil du finne en du kan stole på i denne kolleksjonen. Ta deg tid til å se gjennom utvalget for å finne nettopp din drømmeklokke.