861 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Få en urban stil med merket som er så populært blant skatere og snowboardere i Amerika. Carhartt byr nemlig på slitesterk og funksjonell mote med en tøff stil. Med et ønske om mer aktivitet i hverdagen gir de både kvinner og menn det ekstra løftet de trenger for å komme over dørstokkmila, og det med et friskt utseende!

Carhartt - Mote med rot i historien

Dette er et merke med over 100 års fartstid i bransjen. Det ble startet i 1889 for å være helt nøyaktig, av Hamilton Carhartt, og siden har merket naturligvis utviklet seg til å passe den moderne hverdagen. Likevel har de fortsatt de samme prinsippene som de ble bygd på, og har et solid fokus på slitesterke materialer med optimal funksjonalitet for en aktiv hverdag. Med sitt urbane look er det kanskje ikke så rart at merket har blitt en favoritt blant skatere og snowboardere over hele Amerika. En mote som har spredt seg til Europa, og har blitt en fast traver i garderoben til aktive mennesker.

Carhartt med urban mote for kvinner og menn

Sekker, jakker, shorts, løse bukser og caps - Carhartt byr på det meste man behøver for en aktiv hverdag. Med god passform og robuste materialer er dette klær som holder år etter år, selv med hardt bruk. Gutta kan for eksempel kle seg i lysebrune chinos og en hvit t-skjorte med trykk for et hverdagslig antrekk. Gjør det gjerne mer funksjonelt med en lett jakke i en mørkere farge, og ved behov en liten sekk eller skulderveske. Jenter kan kle seg i en stripet jerseykjole med god komfort og et tøft uttrykk. Eller kanskje du heller foretrekker mørke bukser med en lyserosa trøye som gir kontraster? Uansett hva du føler så bør du finne et hav av muligheter, og bare fantasien setter grensene.

Carhartt - kult og komfortabelt design

Carhartt startet først som et robust merke for arbeidsklær. Etterhvert trykket skate og hip hop miljøene merket til sitt bryst, ettersom de slitesterke plaggene og perfekt passform passet ypperlig til en aktiv livsstil. I dag er merket blitt særdeles trendy blant alle deler av befolkningen. Da artisten Rihanna viste seg i en signalgul lue med Carhartt logo for en tid tilbake, eksploderte populariteten blant både bloggere og folk flest. I dag har luen fått kultstatus i flere miljøer og luemodellen fås i en rekke ulike farger. I kolleksjonen finner du en rekke ulike plagg til både kvinner og menn. Dersom du ønsker deg en avslappet stil med plagg i slitesterke materialer, bør du ta en titt på utvalget vi har samlet her i Zalandos nettbutikk for både ham og henne. Vi har valgt ut det beste fra kolleksjonen for deg. Hva med et par knelange shorts og en kul bomberjakke? Eller noen digge t-skjorter og hettegensere? Skal du ut og reise kan vi anbefale en passholder i kamuflasjemønster og en romslig toalettmappe. Den berømte logo-luen får du både i basisfarger som brun, blå, sort og grå, samt i sterke knallfarger som lime, orange og kongeblå. Du finner også avslappede hverdagskjoler, skjorter, belter, caps og ryggsekker i ulike varianter. Alt designet med god passform, slik at du kan føle deg både kul og komfortabel.