Populære filter
976 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter
wikus998
wikus998
wikus998·

Legendariske Carhartt WIP

Det amerikanske merket Carhartt var en av de første virksomhetene som lagde arbeidsklær i USA, og en gren av dette merket har de valgt å kalle Carhartt Work In Progress, Carhartt WIP. Til stor glede for oss har Carhartt WIP siden 1989 nøye tilpasset Carhartt sine kjerneprodukter til en bredere forbrukergruppe, og likevel beholdt det unike med merket.

Helt siden begynnelsen har Carhartt WIP knyttet seg til inspirerende figurer i idrett og musikk, og derfor blitt et kult, unikt merke som er godt respektert i forskjellige sub-kulturer, fra hip-hop til rullere, fra graffiti til sykling. Her får du både kvalitet og stil som tåler bevegelser, og også en røff bruk, enten det er til bruk på rampa eller det er ned en bakke.

Kul mote for alle

Først i 2000 kom Carhartt WIP med en egen etterlengtet kolleksjon til damer. Denne og senere kolleksjoner er i den samme kule og unike stilen som de andre kolleksjonene, og tåler en røff bruk.

Med valg av materialer og tekstiler som sys sammen med kule snitt og sømmer som holder, er Carhartt WIP nøye i sine valg for å finne frem til det beste. Her finner du resirkulert polyester og polyakryl, eller myk organisk bomull for å ta vare på miljø og mennesker. Spesielt er menneskene bak Carhartt WIP interessert i det slitesterke resultatet.

Mer enn bare kule klær

Både kolleksjonene til menn og damer har et bredt sortiment med kule ytterjakker, vester og bukser som tåler bruk og som kan kombineres med glatte skjorter eller enkle gensere. Mulighetene for et gjennomført antrekk er mange. Her der det bare å blande farger og mønstre til din egen unike stil, med løse og ledige klær som du kan bevege deg i.

I tillegg kan du finne det tilbehøret som du trenger, slik som kule luer og varme hansker.

Carhartt WIP står heller ikke tilbake for å lage vesker og ryggsekker som både tåler å ses og tåler å brukes. Med glidelåser på små lommer og egen lomme til drikkeflasken, er detaljene på plass for at du skal kunne holde orden i sakene mens du er på farten. I samme slitesterke materialet som alt det andre du får fra Carhartt WIP, kan du være trygg på den unike kvaliteten som holder i hverdagen. Her bretter du ryggsekken for å beskytte innholdet og strammer til. Finn deg en sekk i den fargen du liker, og du har en ryggsekk som varer lenge.