Katalog

Populære filter

Giro byr på stilig beskyttelse

Klesmerket Giro er et amerikansk selskap som allerede har noen års erfaring bak seg, og er grunnlagt av selveste Jim Gentes. Selskapet startet med å produsere verneutstyr og tilbehør for sportsentusiaster og andre som har en aktiv livsstil.

Giro regnes for å være et av verdens ledende merker når det gjelder å produsere beskyttende sportsutstyr. De lager beskyttelsesklær, hjelmer og hansker for alle. De fokuserer først og fremst på å tilby god brukerkomfort og beskyttelse.

Selv om det er snakk om beskyttende utstyr, så går det ikke på bekostning av stilen din. Alt du får fra Giro kan fint kombineres med resten av det sporty antrekket ditt, og er samtidig designet for å tåle røff bruk og slitasje. Samtidig fokuserer de på høy grad av komfort for brukerne.

Trygghet og stil i samme slengen

Det fine med Giro er at det tilbys beskyttende plagg i en rekke ulike stiler og farger som byr på spenning og overraskelser. Da kan du enkelt og greit finne hva du liker og hva som passer deg personlig. Når du ser bra ut, er komfortabel med plagget så blir du også tryggere på deg selv.

Til barnet er beskyttende plagg og utstyr med på å sørge for barnets trygghet når de er aktive utendørs. Det beskyttende hodeplagget gjør både foreldre og barn trygge på at barnet er trygg i aktiv lek og sykling.

For den som sykler selv så bør den personlige sikkerheten alltid komme først. Enten du sykler til jobb, terreng eller konkurranse så er det viktig å ha riktig utstyr. Det tilbys også en rekke sportsklær som for eksempel sykkelhansker, som kan bidra med bedre brukerkomfort til den sportslige aktiviteten din. Sykkelhanskene har pustende egenskaper.

Materialer som beskytter

Materialene som brukes i hansker varierer mellom polyamid, polyester, elastan, bomull og nylon. Sykkelskoene er av syntetisk tekstiler med runde tåtupper. Hælene er vanligvis flate og gjerne med ekstra tåkapsler. I tillegg byr Giro på ekstra fordeler som antiskli, fleksibilitet og vannresistente egenskaper.

Av og til trengs det lille ekstra som for eksempel en sykkelshorts med polyester. Shortsene finnes med praktiske sidelommer.

En elastisk skjorte til sykling byr på enda flere fordeler med god bevegelighet og hurtigtørkende effekt. Med reflekterende detaljer blir du sett i vintermørket. En ekstra fordel er skjorter som har innebygd pustende stoff, slik at du ikke koker mens du sykler i full fart. Dermed er dette et plagg som gir deg mer energi enn forhindringer, mens du er på farten.