Populære filter
554 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Det danske herredesignet Knowledge Cotton Apparel er basert på tre, fundamentale prinsipper: nysgjerrighet, utholdenhet og omsorg. Historien begynte da Jørgen Mørup fikk en gammel symaskin i 1969, og hobbyen ble en verdensomspennende suksess i 2008 da han grunnla selskapet sammen med sønnen Mads Mørup. I dag er selskapet kjent for inspirerende design av høy kvalitet, laget av bærekraftige, økologiske materialer.

Knowledge Cotton Apparel - bærekraftig mote for stilbevisste herrer

Knowledge Cotton Apparel kombinerer miljøvennlige tekstiler med banebrytende teknologi, og forvandler det til en unik og komfortabel kleslinje med bærekraft i bunn. Du finner et enormt utvalg her på Zalando.no, med alt fra t-skjorter og skjorter til jeans og jakker. Plaggene lar deg bytte opp en solid og variert garderobe, med basisplagg som klassiske, elegante gensere og bukser til trendy sweatjakker og klær med friske farger og motiv. Plaggene lar seg enkelt justere til enhver anledning, enten du skal slappe av med gutta eller du har et viktig jobbmøte som venter på deg.

Din stil, dine klær

Du kan enkelt mikse og matche plaggene med noen basisplagg fra Knowledge Cotton Apparel for hånden. Velger du en enkel cardigan med elegant snitt, er den like flott til en strøken skjorte som til en løs og behagelig t-skjorte. Best av alt, du kan skape din egen, individuelle stil med trygg forvissning om at det er ikke bare plaggene som er fremtidsrettet. Den bærekraftige produksjonen bidrar også til en positiv forandring for planeten vår i årene som kommer.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Nike fotballsko

adidas Stan Smith

Aktivitetsarmbånd