Katalog

Populære filter
1 654 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

GANT er et merke med rik historie, tidløs design og nyskapende mote, på én og samme tid. Fra herreskjorter på 50-tallet til et innholdsrikt utvalg av stilfulle kolleksjoner for damer, herrer og barn, har GANT virkelig en særegen posisjon i moteverdenen. Helt siden de revolusjonerte herremoten med fargerike skjorter, har merket stadig strukket seg mot nye høyder.

GANT - elegant stil, spektakulære detaljer

Klærne og skoene til GANT er ettertraktede blant både damer og herrer, og består av klær i klassisk stil med lekre detaljer og godt snitt. Plaggene kan styles for å uttrykke særegne, individuelle stiler, og kan tilpasses både hverdags og jobb. Skjortene kan for eksempel brukes med jeans for en stilfull hverdagslook, eller brukes med sorte A-line skjørt når du skal gjøre inntrykk på et viktig møte. Poloskjortene til både kvinner og menn er like lekre til shorts og jeans som til behagelige bomullsbukser. Du kan dessuten kjøpe klær fra GANT til hele familien, og barna kommer garantert til å like de komfortable T-skjortene og kule skjortene.

GANT - mer enn bare klær

I dag kan du virkelig kle deg fra topp til tå med GANT sine produkter. Fra sandaler til sneakers, caps til klokker - det unike, tidløse tilbehøret sørger for at du alltid har noe du kan friske opp antrekkene dine med. Klokkene er både elegante og edgy til skjorter og kjoler, mens en behagelig caps sørger for at du kan nyte sommersolen i stil. Skoene passer dessuten like bra til jobb som til hverdags, for eksempel til en sporty sommerkjole eller stramme bomullsbukser.

Andre har også kjøpt