Katalog

Populære filter
38 produkter
Laury
Laury
Laury·
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Dette er virkelig et merke med lange tradisjoner. Det italienske merket Colmar ble startet opp i 1923, og har siden vært en innovativ spiller på feltet innen sportsklær, spesielt for skigåere. Alt fra hobbyentusiaster til olympiske skiflyvere har valgt dette merket som sin favoritt, og det er med god grunn. De kombinerer innovasjon med kvalitet og stil.

Stilsikre Colmar gir deg vinterklærne du vil ha

Det er ikke rart at dette merket har klart seg så lenge. Snart har de holdt på i hundre år, og er fortsatt svært aktuelle med sin gode stilsans. De lager vinterklær og vintersportsklær i fantastisk design. Du ser blant annet deres lekre boblejakker på catwalken, som deres dekonstruerte jakke, eller lekre snitt i klassisk, preppy stil. De bringer italiensk stil på banen, og matcher den med kvalitet som gjør at plaggene holder deg god og varm, samt at de varer lenge. Italiensk kreativitet og teknologi sørger for at Colmar er på topp. Du kan virkelig uttrykke din personlige stil med plagg fra dette merket.

Innovasjonsrik teknologi med Colmar

De blander historie med sport, stil og innovasjon for de aller beste produktene. Grunnleggerne av dette merket var svært opptatt av sport, og spesielt ski. Slik har deres klær blitt spesielt utviklet for at du skal prestere best mulig enten du kjører slalåm, langrenn eller kaster deg utfor som skihopper. Deres klær ble båret av OL-deltakerne på vinter-OL i Oslo i 1952. De har fortsatt med å utvikle både utstyr og klær for damer og menn som elsker å være ute, og som virkelig elsker skisporten. Dette er altså et merke som passer norske fritidsinteresser. Er du født med ski på beina, og gleder deg til gode turer er det en fordel å ha sjekket ut utvalget til Colmar.