Populære filter
50 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Naturinspirerte Sand Copenhagen for menn og kvinner

Det danske merket Sand Copenhagen er kjent for sine behagelige plagg og farger inspirert av naturen. Merket konsentrerer seg om produksjon av klær til kvinner og menn i tidløst design, både til hverdags og fest.

Sand Copenhagen ble grunnlagt i 1981 av Lene og Søren Sand i Danmark. Merket har i dag stor nasjonal og internasjonal suksess, med forhandlere i mange land fordelt over flere kontinenter.

Alle materialene kommer fra Italia, men design og stil er inspirert av skandinavisk mote. Med rå eleganse skaper de både avslappet og klassisk mote, og tilbyr utsøkte antrekk til arbeid og fritid.

En klassisk dressjakke til fritid og jobb

En trendy jakke skaper stil. Med en dressjakke i garderoben kan du sette sammen flere slående antrekk, uansett anledning. En jakke i ull eller kashmir til kjøligere dager, eller en lettere blazer til kontoret kombinert med en elegant silkebluse, utgjør en klassisk men moderne look. Kombiner klassiske og moderne plagg, og du vil få sofistikerte antrekk med et trendy snev. Mote behøver ikke å gå på bekostning av funksjon. Føl deg trygg og komfortabel under hele arbeidsøkten, for når kvelden kommer er plaggene fortsatt i perfekt stand.

De utsøkte kolleksjonene med nøytrale farger, som merket er kjent for, gjør det enda enklere å kombinere plagg. Omfavnet av feminin stil, men også flotte plagg til herrer, kan du lett fremheve din personlige stil, enten med bukser eller skjørt. Velg selv om du ønsker et diskret, klassisk antrekk, eller noe mer rått og urbant.

Oppnå en kul attitude ved å tilføre et par sneakers og en veske over skulderen. Dette er en lett kombinasjon av klassisk eleganse som går over i en urban look. Tidløse, slitesterke og elegante plagg er ikke bare veldig bra å ha i skapet, men det hjelper naturen også. Mote er spennende og morsomt, med de stadig nye trendene som dukker opp sesong etter sesong. Med et par tidløse drakter, som du kan bruke år etter år uten at de går av moten, sparer du både naturen og lommeboken.

Kvalitet, mote og bærekraft

Selskapet forsøker å skape former, farger og trykk som fungerer i flere år. I alle stadier av prosessen, fra design til produkt, bruker de få naturressurser og forsøker å skape smarte løsninger for å spare miljøet.

Firmaet bruker alltid stoffer med slitestyrke for å øke levetiden på alle varer. På denne måten reduseres avfall, og naturressurser blir spart.

Sand Copenhagen jobber kun med leverandører og partnere som til punkt og prikke overholder de etiske retningslinjene, og som er ISO-sertifisert. Dette er en standardgaranti som firmaet har, og den er høyt prioritert.