149 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Sand er kanskje et av de motehusene som har fått mest oppmerksomhet de siste årene – og ikke minst som har fått de største skarene med mannlige, lojale fans. De har sitt eget designstudio, som tar seg av det aller meste som foregår i merket, og setter dermed virkelig sitt eget, unike preg på alle kolleksjonene som lanseres.

Med Snad Copenhagen mot suksess

Man skal kle seg for suksess, sies det. Og man skal kle seg for den jobben man vil ha, ikke den jobben man har. Det er kanskje ikke så lurt å ta på seg en dress fra Sand Copenhagen hvis man jobber som asfaltarbeider og heller ville vært sjef, men hvem vet… det kunne kanskje ikke skade? Sand Copenhagen har spesialisert seg på slim fit for oss gutta, og ettersittende, stilige bukser, skjorter, og kjoler for damene. Selv om Sand har mange av linjene vi kjenner fra skandinavisk kvalitetsdesign, er dette lekne kreasjoner som passer perfekt for alle som liker sin egen stil, men kanskje trenger å være litt målrettet.

Til jobb, til fest, til fritid …

Sand Copenhagen er med deg overalt der du vil være, og overalt der du trenger å se aller best mulig ut. Det samme er vi her på Zalando. Vi har en av de mest velfylte nettbutikkene for alle som elsker mote, stil og ikke minst å ta seg bra ut, og å bygge din egen executive-stil med en tvist har aldri vært enklere. Velg dine favoritter fra Sand, så fikser vi resten, og sender deg alt du trenger på bare noen dager!

Vi anbefaler