Katalog

Populære filter
28 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Röhnisch - treningstøy i topp kvalitet

I løpet av de siste årene har treningstøy gått fra å være noe man kun bruker på trening, til å bli komfortable klær som kan brukes så ofte man vil. Treningstights, yogabukser og korte tettsittende topper har blitt en like stor del av hverdagsgarderoben som jeans, sneakers og hettegensere. Og det er ikke spesielt overraskende. Treningstøy er skapt for å tåle en god del, og gi deg komfort og bevegelsesfrihet. Ikke minst kjennetegnes plaggene av god kvalitet og stor variasjon, slik at de kan brukes i mange situasjoner.

Treningstøy til dame fra Röhnisch holder en helt egen standard. Dette merket byr på kvalitet og komfort uten sidestykke. Röhnisch ble tross alt etablert av gymnasten Hellmut Röhnisch i 1945, og siden 2002 har de også designet treningstøy for kvinner i alle aldre.

Det som startet som et utvalg av treningstøy og utstyr til gymnaster, har utviklet seg til å bli et veletablert sportsmerke verden over. I dag er de rett og slett blitt spesialister på treningstøy til dame, med et designteam i ryggen bestående utelukkende av kvinner. Denne Röhnisch- kolleksjonen er designet for kvinner av kvinner, og treffer dermed på alt en kvinne kan ønske seg fra et treningsplagg.

Selvsikkert og komfortabelt treningstøy til dameÅ holde motivasjonen oppe gjennom lengre perioder kan være en utfordring, men riktig treningstøy gjør det litt enklere. Å ha treningstøy som ikke bare er komfortabelt å gå med, men også ser bra ut, gir deg selvtillit og gjør utvilsomt noe med både lysten og motivasjonen.

Disse Röhnisch-plaggene sitter tett inntil kroppen, har et flatterende snitt og gir deg en ekstra boost i hverdagen.

Det er nettopp dette du trenger for å yte maksimalt på trening: Komfort, selvtillit og kvalitet. Dette treningstøyet løfter humøret og motiverer deg til å løpe den ekstra mila. Zalando har som mål å tilby klær til alle kvinner, uansett behov og fasong. Nettopp derfor finner du et bredt utvalg av treningstøy til dame på vår nettside.

Kvalitet som varer

Klærne du bruker når du trener utsettes for mer slitasje enn vanlig tøy. Derfor må treningstøyet ha en helt annen standard.

Treningstøy til dame fra Röhnisch har en utmerket kvalitet slik at du med trygghet kan bruke plagget igjen og igjen. De sterke sømmene og slitesterke materialene er designet for at du skal kunne ta den helt ut på trening, uansett hvilken sport du driver med.

Hos oss finner du akkurat det treningstøyet du er på utkikk etter.