Katalog fra Röhnisch

Filter (1)

1 produkter

Hellmut Röhnisch var den første som vant det svenske mesterskapet i gymnastikk, og arven han har etterlatt seg, har inspirert generasjoner med treningsglade til å utfolde seg. Med dette merket på laget, er kanskje veien frem til toppformen ikke så lang som man skulle tro. Röhnisch har gjort seg bemerket på mange måter, men kvaliteten er kanskje rett og slett det som setter mest spor etter seg.

La Röhnisch bli med deg på ferden

Av og til kan det være vanskelig å holde motivasjonen oppe, og det kan være en utfordring å føle at treningsøktene gir noe særlig utbytte. Men der kommer Röhnisch med etterlengtet hjelp til deg som kanskje sliter litt av og til. Og det gjelder oss alle, egentlig, ikke sant? Röhnisch har holdt på i mange tiår, og den erfaringen og den kundebasen de har opparbeidet seg, sammen med det plettfrie ryktet, er et bevis på hvor bra disse kreasjonene faktisk er. Med disse plaggene finner du treningspartnere av ekte kvalitet, som hjelper deg over kneika, og videre!

Ekte kvalitet i din egen stil, med Zalando

Zalando er en av Norges største nettbutikker for mote, stil, sko, og tilbehør, og dermed har vi selvfølgelig det du vil ha fra Röhnisch her hos oss – bare noen klikk unna deg! Vi hjelper deg med å utvide og oppgradere treningsgarderoben din dit du vil ha den. sånn at den kan hjelpe deg med å komme deg på det treningsnivået du liker best. Hvis du er komfortabel i kvalitetsplagg, kan du trene lenger og oftere, og det er der Röhnisch briljerer. Mange har funnet det ut før deg, og nå er det din tur også!

Sjekk ut