Katalog

Populære filter
435 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Trendy og tøft fra Missguided

Det kjente britiske merket Missguided ser det som sitt oppdrag å styrke kvinner til å være trygge på seg selv og være den de vil. Derfor tilbyr de et dristig og fremtidsrettet merke for det virkelige liv. Her finner du blant annet klær i kategoriene «tall», «petite», «plus size», «lingerie» og «nightwear». 

Finn din indre rockestjerne

Alle plaggene er inspirerte av populærkultur, sosiale medier og street style, og de illustrerer hvordan det er å være en urban kvinne på farten i dag. Klesmerket slipper opptil 1000 nye stiler hver uke, og mange av disse finner du i vårt sortiment. Merket er en hit blant artister og modeller som Nicole Scherzinger, Pia Mia, Amber Rose og Jourdan Dunn, som alle har hatt designsamarbeid med Missguided. 

Målet deres handler om EMPOWERMENT, og det populære merket streber mot å tilby den moderne kvinnen moteplaggene de trenger for alle områder i livet. De mener at mote er en rettighet, ikke en luksus. «Ta risikoer og bryt regler» uttaler det kjente klesmerket selv. 

Klær for alle anledninger

Enten du skal på sommerfestival eller vinterferie, tilbyr Missguided stilige plagg for alle årstider og til enhver anledning. Utvalget er perfekt for å kombinere trendy statement-plagg med tidløse favoritter. 

Kombiner et av Missguided sine dyriske prints med et par enkle jeans og noe kult tilbehør, og du har allerede et lekkert antrekk. Eller hva med en klassisk snekkerbukse kombinert med en stilig, langermet topp? Ønsker du en mer avslappet og behagelig stil, finner du også komfortable skjortekjoler, strikkegensere og jumpsuits. 

Urban og egdy streetstyle 

Noe av det vi liker best med dette klesmerket, er at de ikke føler seg bundet av enkle fargepaletter, designguider og snitt. Her finner du nemlig plagg i alle regnbuens farger og trender. Missguided-kvinnen er fryktløs når det kommer til å mikse farger og prints, og med et rikt utvalg vil du garantert finne ditt neste antrekk her. 

Merket designer for den kule, festglade og urbane kvinnen som ikke er redd for å ta sjanser når det gjelder mote. Dette er en unik mulighet til å skape din helt individuelle stil, med akkurat de plaggene og det tilbehøret som passer deg best. Jo villere, jo bedre! Ønsker du å skille deg ut i mengden, er dette ditt nye favorittmerke. Hvor urban og edgy tør du å være?