Populære filter

Abrand Jeans for avslappet stil

Ingenting er som favorittjeansene dine. De sitter godt på akkurat de riktige stedene, og er samtidig skikkelig behagelige å ha på. Disse jeansene passer sammen med mange typeroverdeler, sko og jakker, og ikke minst: Du ser fantastisk ut i dem. Her hos Zalando finner du et stort utvalg av Abrand Jeans som du helt sikkert kommer til å falle for.

Du finner flere passformer, snitt og fargenyanser, slik at du kan finne det paret som får nettopp deg til å skinne. Hvilken modell foretrekker du?

Høyt eller lavt liv, skinny eller flare – du finner det her hos Zalando, og du får det levert i utvalget av Abrand Jeans. Valget er ditt.

Bruk farger med jeans fra Abrand

Blant utvalget av jeans fra Abrand her hos Zalando, finner du ikke bare klassiske blå jeans i alle nyansene du kan ønske deg, men dette jeansmerket fås i både mer subtile nyanser, og spreke og stilbevisste farger.

Hva med et par jeans i mørkegrønt? Disse blir ikke for prangende til hverdags, samtidig som de definitivt legger et sprekt og spenstig element til garderoben.

Denne grønnfargen er enkel å style, og du kan bruke den sammen med stort sett alt du kan kombinere med vanlige blå jeans – med andre ord; så å si alle farger og typer topper. Hva med en hvit oversize skjorte og en baseballcaps? Tilføy et par hvite sneakers, så har du plutselig en look som er både tidløs og behagelig.

Slipp deg løs

Her hos Zalando finner du Abrand Jeans som er litt løsere i formen, noe som gir et mer avslappet uttrykk – for ikke å snakke om at de er mer behagelige å gå i. Vinn-vinn her altså.

Bruk dem sammen med andre oversized plagg, eller gå for en kontrast med en crop t-skjorte eller tettsittende bluse. Her kan du enkelt variere uttrykket.

Se gjennom utvalget vårt av Abrand Jeans, og finn et par som du enkelt kan inkorporere i garderoben din. Mulighetene er mange.