Populære filter
63 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Designmerket Ilse Jacobsen sørger for at du ikke trenger å gjemme deg vekk i regnværet, men fremheve din personlige stil med elegante gummistøvler og klassiske regnkåper. Nå tilbyr merket også et stort utvalg av klær og sko for enhver anledning, fra sommerlige jumpsuits til lekne jerseykjoler. Spenstige mønstre og farger sørger for at humøret letner atskillige hakk, uansett hva værmeldingen sier.

Dans i regnet med Ilse Jacobsen

Merket ble gjerne først kjent for sine lett gjenkjennelige støvler og jakker, så lekre at vi simpelthen får lyst til å danse i regnet. Nå kan du også kle deg opp i klær og sko med skandinavisk, tidløs design og edgy, urbane elementer når solen skinner. Ilse Jacobsen har designet trendy, men klassiske plagg av høy kvalitet som tåler nordiske forhold. De lette sommerkjolene med lekne, fargerike mønstre får frem feststemningen simpelthen ved å se på dem, og klassiske trenchcoats gir antrekket ditt et elegant preg på et øyeblikk.

Fra gummistøvler til badesandaler

Med badesandaler fra Ilse Jacobsen er det ikke bare regnet du er klar for å møte, men deilige, varme sommerdager på stranden. Morsomme detaljer sørger for at sandalene også blir en slager når du skal slenge deg i parken eller spise is i byen. Når høsten setter inn og sandalene pakkes vekk, kan du dra frem et par kule boots fra Ilse Jacobsen istedenfor. De elegante og praktiske skinnskoene er like lekre til skjørt og kjoler med ullstilongs under, som til komfortable jeans og bomullsbukser. Uansett værforhold, har Ilse Jacobsen et alternativ på lur.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Nike Air Max 90

adidas Stan Smith

Aktivitetsarmbånd

Vans Old Skool