Katalog

Populære filter
46 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Hagløfs er for turentusiasten som liker god stil

Dette klassiske og ikoniske svenske merket har et bra utvalg av produkter tilgjengelig hos Zalando, noe som er perfekt for deg som leter etter jakke eller bukser til turer ute, uansett årstid. Du finner en rekke forskjellige modeller som er skreddersydd for en aktiv livsstil, enten du ser etter varmende plagg, som en enkel og stilren boblejakke som holder deg tørr og varm fordi den både frakter vekk svette og fuktighet, eller noe annet du måtte trenge. Hagløfs har en rekke solide skalljakker, som er perfekt for deg som trenger et varmt alternativ som også har lav vekt. Med andre ord klær som passer til de tøffe sportsbragdene, men også til hverdags.

Hva med en kul variant i sort, med elegante detaljer, som en lekker brystlomme som er stor nok til å romme alt fra nøkler, mobil og bankkort? Jakkene er produsert i polyamid, som gjør dette et supert valg for deg som ser etter en jakke med god bevegelsesfrihet. Denne jakken har en funksjonell hette, som både har lav vekt og som gir god beskyttelse fra elementene. Denne jakken kommer også i flere spreke farger, som for eksempel oransje eller marineblå, for den som heller foretrekker noe mer fargerikt.

Hagløfs har en rekke tøffe alternativer til dame og mann

En av fordelene med klær fra Hagløfs er passformen og materialbruken, som er helt fenomenal. Du finner en rekke praktiske detaljer som sørger for at dine friluftsopplevelser blir enda bedre. Bruken av syntetiske materialer, slik som Hardshell, sørger for at du holder deg varm og tørr uansett hvor du er og hva du gjør. Passformen er designet for å sitte godt på kroppen, samtidig som at plagget skal kjennes lett. Dette sørger for maksimal bevegelsesfrihet, som er en fordel ved trening og aktiviteter hvor du beveger mye på armene.

Hvis du heller er i humør for noen stilige turbukser, finner du også det som en del av Hagløfs’ store sortiment, med et overmateriale bestående av 100% polyamid som holder deg tørr og varm, samtidig som at det ikke kjennes for varmt ut på langtur. Disse buksene har praktiske detaljer, slik som romslige lommer på begge sider samt bakpå. Dette sørger for at det er enkelt å medbringe nøkler, eller andre verdigjenstander på tur. Passformen er basert på et straight leg design, hvilket sørger for maksimal fleksibilitet og en tidløs, funksjonell look.

Stilige sekker og jakker fra en av markedets ledende produsenter

En annen fordel med Hagløfs’ klær, er at de er lette å style til bruk i byen, hvis du ønsker det. Ta for eksempel den tøffe boblevesten fra Hagløfs i mørkeblått. Med et overmateriale bestående av 100% polyamid, og fyll bestående av 90% dun og 10% fjær, er dette et utmerket valg for kalde dager, på vei til jobb eller trening. Boblevesten er bestående av to lag, noe som sikrer god isolasjon mot vind. Videre vil denne boblevesten se flott ut med en tidløs grå eller sort genser under, samt noen tøffe boots. Du kan enkelt kombinere denne boblevesten med noen stilige jeans eller turbukser fra Hagløfs, for en sporty look som passer til alle anledninger.