Katalog

29 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Haglöfs ønsker at du skal ha den beste utendørsopplevelsen. Derfor har de spesialisert seg på moderne design som ivaretar perfekt passform kombinert med høy kvalitet. Enten du skal på en lengre ekspedisjon eller bare gå en tur i parken - Haglöfs har klærne som holder deg varm, tørr og komfortabel.

Haglöfs - Skandinavisk utendørsbekledning med høy kvalitet

Bak Haglöfs står en mann med store drømmer. Som snekker var han overbevist om at dersom noe skulle være av god kvalitet, måtte du lage det selv med kjærlighet. Ettersom han jobbet mye utendørs, bygget han etter hvert opp selskapet Haglöfs som fremstilte utendørsbekledning som tåler vind og vær. Klærne er laget for å gjøre det enklere og morsommere å være ute. Det har han virkelig lykkes med. I dag er Haglöfs en av de største innen utendørsbekledning i Skandinavia. I over 100 år har de produsert produkter av høy kvalitet tilpasset vårt tøffe klima.

Nyt livet utendørs med de beste plaggene fra Haglöfs

Fellesnevnere for Haglöfs er funksjonelt design, riktig passform og praktiske løsninger. Så enten du elsker å gå i fjellet, sykler, står på ski eller liker å gå en tur i parken vil du finne freshe klær som både ser bra ut og holder deg komfortabel. Hos Zalando har vi valgt ut det beste av det beste. Her finner du for eksempel softshell- og hardshelljakker, turjakker, turbukser, tursko, ryggsekker i flere varianter, fjellsko, shorts, fleecejakker, t-skjorter, skijakker, vinterjakker, vester, luer og dunjakker. Så enten du skal på hyttetur, eller bare vil holde deg tørr en regnværsdag eller kose deg i solen i hagen finnes det plagg og sko for enhver smak.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Nike Air Max 90

adidas Stan Smith

Aktivitetsarmbånd

Vans Old Skool