Katalog

Populære filter
3 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Danmark har kanskje sittet på toppen av motehaugen en stund, men svenskene og svensk design er på full fart oppover mot dem, det er helt klart. Med Hunkydory kommer det kolleksjoner av klær for kvinner som vet at det ikke er utsiden som teller, men innsiden – men utsiden kan jo se bra ut likevel. Hunkydory er estetikk som skiller seg ut, og som ikke er redd for å bli lagt merke til.

Alt er Hunkydory!

Noen kjenner kanskje til det amerikanske uttrykket, og andre ikke. I bunn og grunn betyr det bare at alt er bra – og det er enkelt å si om Hunkydory som klesmerke også. Merket startet opp i 1996, og var egentlig et dypt personlig prosjekt for de to designerne, men det utviklet seg raskt til noe mye mer enn det. Navnet er hentet fra det amerikanske uttrykket, men også fra et David Bowie-album fra begynnelsen av 70-tallet – og er alt det du burde føle deg med disse plaggene på, i følge dem selv.

Ikoniske plagg fra svenske designere

Strikkeplagg er det som Hunkydory kanskje har utmerket seg mest på, og enten du er ute etter en ny blazer, t-skjorter, en jumper eller et skjørt, så har Hunkydory det som skal til for å gjøre antrekket ditt komplett. Dette er kanskje basisplagg på mange måter, men er også selvgående kreasjoner som ikke trenger å støttes opp på noen måte. Det har disse designerne sørget for. Finn ut hva Hunkydory «is all about», her hos oss på Zalando!

Se også