Populære filter
21 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

De som har vært der noen gang, har alltid noe de forbinder med New York. Enten det er pai eller pølser, design, kunst, arkitektur eller det yrende bylivet. Rebecca Minkoff har studioet sitt i nettopp New York, og har lansert kolleksjoner med diskrete og subtile tilbehørkreasjoner for kvinner siden 2005. Hun var tidlig ute med å pakke sakene sine og flytte til New York, som bare 18-åring, men det var det beste valget hun kunne gjort.

For deg, for stilen din, med Rebecca Minkoff

Det er noe modig med å sette sitt eget navn på det du skaper. En ting er å skape et merke med et navn, men når Rebecca Minkoff så har hun stilt seg helt og holdent som fundament for alt det merket hennes står for. Etter å ha blitt omtalt på Tonight Show, skjøt dette merket virkelig fart, men det tror vi at Rebecca Minkoff hadde gjort uansett. Med subtile linjer og en definitiv kvalitetsfølelse har merket blitt favoritter for de aller fleste som har kommet i nærkontakt med det.

Subtilt, men markant

Tilbehøret er ofte det som setter prikken over i-en i antrekket, og Rebecca Minkoff lager kolleksjoner med alt fra ryggsekker til flip flops som både ses og ikke ses. Dette tilbehøret er laget for å løfte antrekket og stilen, uten å bli hovedblikkfanget. Vi på Zalando stiller oss definitivt bak den tanken, og Rebecca Minkoff har en helt klar plass her i nettbutikken vår. Bestill disse deilige veskene, skoene og plaggene her hos oss i dag, så sørger vi for at en følelse av New York lander hjemme hos deg på bare noen dager.

Andre favoritter